Ξέρουμε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα του Indiana Jones 5

Ο διάσημος ήρωας μας υποδέχεται σε νέες περιπέτειες!
21 Μαρτίου 2018 16:19
Ξέρουμε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα του Indiana Jones 5

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Steven Spielberg (Ready Player One, Bridge of Spies,The Post, Saving Private Ryan) με αφορμή την 23η διοργάνωση των βραβείων  Empire Awards, αποκάλυψε ότι η  Lucasfilm ξεκινάει τα γυρίσματα του Indiana Jones 5 στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Απρίλιο του 2019.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω σ’ αυτό:

“Αξίζει πάντοτε το ταξίδι όταν έρχομαι να δουλέψω με αυτήν την τεράστια δεξαμενή ταλέντου που προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ηθοποιοί και το συνεργείο, οι σκηνογράφοι, οι τεχνικοί , οι οδηγοί- όλοι όσοι με βοήθησαν να κάνω τις ταινίες μου εδώ και θα συνεχίσουν να με συνδράμουν όταν επανέλθω τον Απρίλιο του 2019 για να πραγματοποιήσω την 5η ταινία ‘Indiana Jones’ εδώ”.

Με την ημερομηνία της πρεμιέρας να έχει οριστεί στις 20 Ιουλίου του 2020, θα ξαναδούμε τον Spielberg να ενώνει τις δυνάμεις του με τον βετεράνο πια της υποκριτικής, Harrison Ford, ο οποίος αναλαμβάνει για ακόμη μία φορά τον περίφημο ρόλο του πολυμήχανου αρχαιολόγου-εξερευνητή που θα ζήσει καινούργιες καταιγιστικές εμπειρίες.

Ο χαρακτήρας αυτός συστήθηκε στο φιλοθεάμον κοινό το 1981 με το Raiders of the Lost Ark, ένα από τα Καλύτερα Φιλμ όλων των εποχών σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου. Ακολούθησαν και άλλα κεφάλαια της κινηματογραφικής του ιστορίας το 1984 με το Indiana Jones and the Temple of Doom, το 1989 με το Indiana Jones and the Last Crusade, και το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Οι εισπράξεις των τεσσάρων αυτών ταινιών αγγίζουν σχεδόν τα $2 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται η Kathleen Kennedy και ο Frank Marshal. Το σενάριο υπογράφει ο David Koepp.

Ο Spielberg πάντως, όπως πρόσθεσε πρόσφατα, δεν σκοπεύει να σταματήσει στο 5ο sequel του Indiana Jones!