Ο Danny Boyle και επίσημα ο σκηνοθέτης του επόμενου James Bond

Θα δώσει άλλον αέρα στον Daniel Craig ο σκηνοθέτης του Slumdog Millionaire;
15 Μαρτίου 2018 20:26
Ο Danny Boyle και επίσημα ο σκηνοθέτης του επόμενου James Bond

Το μυστήριο για το ποιος θα ηγηθεί της επόμενης ταινίας του James Bond λύθηκε. Μιλώντας στο Metro, ο Danny Boyle επιβεβαίωσε πως όχι μόνο γράφει το σενάριο αλλά σκοπεύει να σκηνοθετήσει το Bond 25, ξεκινώντας τα γυρίσματα προς τα τέλη του έτους. Μαζί με τον John Hodge του Trainspotting και τον Richard Curtis του Love Actually θα αναλάβουν να σπάσουν τον γρίφο του σεναρίου και έχουν ήδη μια ιδέα η οποία βαίνει καλώς μέχρι στιγμής. 

Αν και μίλησε για το κομεντί μιούζικαλ που ετοιμάζει μαζί με τον Curtis, αναφέρθηκε στην πρόοδο του νέου Bond:

Εργαζόμαστε πάνω στο σενάριο όσο μιλάμε. Και όλα εξαρτώνται από αυτό πραγματικά. Δουλεύω με τον Richard Curtis στο σενάριο αυτόν τον καιρό. Ελπίζουμε πως θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα σε 6-7 εβδομάδες. Έπειτα θα ξεκινήσουμε τον Bond προς τα τέλη του έτους, αλλά δουλεύουμε και στα δύο ταυτόχρονα. Έχω αυτή την ιδέα με τον John Hodge, και αυτή την ιδέα και ο John γράφει τώρα το σενάριο. Και όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα που θα βγει. Θα ήταν χαζό εκ μέρους μου να προδώσω από τώρα το οτιδήποτε.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later και 127 Hours, θα δώσει έναν άλλο αέρα στον σκληροτράχηλο προσγειωμένο James Bond του Daniel Craig και μια φρεσκάδα στο franchise. 

Το Bond 25 έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου του 2019.