The House of Tomorrow: Βγήκε νέο trailer για μία συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης

Ο νεαρός Asa Butterfield κλέβει την παράσταση ως ο ήρωας της υπόθεσης
10 Μαρτίου 2018 17:22
The House of Tomorrow: Βγήκε νέο trailer για μία συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Dark Horizons, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το The House of Tomorrow, το φρέσκο νεανικό δράμα που φέρει την υπογραφή του δημιουργού Peter Livolsi.

Ο βασικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, τον Sebastian Prendergast τον οποίο υποδύεται ο Asa Butterfield. Το παιδί έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μαζί με την γιαγιά του έχοντας σαν σπίτι τους ένα θολωτό τουριστικό αξιοθέατο. Η κηδεμόνας του τον μεγαλώνει με τις φουτουριστικές διδασκαλίες του πρώην μέντορά της, Buckminster Fuller. Όταν η γυναίκα παθαίνει εγκεφαλικό, ο Sebastian αρχίζει να περνάει χρόνο με τον συνομήλικό του, Jared, που έχει μόσχευμα καρδιάς, του αρέσει κάθε τι punk, ενώ ζει στα προάστια με τον ανύπαντρο πατέρα του, Alan, και την έφηβη αδερφή του, Meredith. Οι πιτσιρικάδες αυτοί θα κληθούν έμπρακτα να αντιμετωπίσουν ο καθένας τους τις πρώτες ευθύνες του να είναι κανείς ενήλικας.

Το cast συμπληρώνουν οι: Ellen Burstyn, Nick Offerman, Alex Wolff, Maude Apatow και η Michaela Watkins.

Η πρεμιέρα του The House of Tomorrow έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 27 Απριλίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: