Δείτε την χθεσινή έκπληξη του Jimmy Kimmel σ’ ένα κατάμεστο σινεμά!

Σκέψου να βλέπεις ταινία και να σε κερνούν καλούδια οι Margot Robbie και Gal Gadot!
05 Μαρτίου 2018 13:15
Δείτε την χθεσινή έκπληξη του Jimmy Kimmel σ’ ένα κατάμεστο σινεμά!

Η σπαρταριστή φάρσα-έκπληξη του επί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οικοδεσπότη των Όσκαρ και επιτυχημένου κωμικού Jimmy Kimmel, ήταν σίγουρα ένα από τα θέματα της χθεσινοβραδινής απονομής που συζητήθηκε πολύ.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της 90ης Τελετής των Βραβείων της Ακαδημίας προέτρεψε όσους ηθοποιούς επιθυμούσαν να τον ακολουθήσουν προκειμένου να εμφανιστούν από το πουθενά σε έναν κοντινό κινηματογράφο όπου παιζόταν το A Wrinkle in Time και να πιάσουν εξ’ απίνης το κοινό!

Σε αυτή του την πρόταση απάντησαν θετικά η Margot Robbie, η Gal Gadot, ο Armie Hammer, η Emily Blunt, η Lupita Nyong'o, ο Ansel Elgort, ο Mark Hamill, ο Lin Manuel Miranda και ο Guillermo del Toro οι οποίοι με το που μπήκαν στην κατάμεστη αίθουσα άρχισαν να μοιράζουν σνακ και να ξεκινούν εύθυμη συζήτηση με το κοινό. Προφανώς και όσοι βρίσκονταν σ’ εκείνη την προβολή δεν θα περίμεναν καν να δουν live να περιφέρονται στα διαζώματα οι αστέρες του Hollywood!

O Kimmel απευθυνόμενος στα άτομα που ήταν εκεί, είπε χαρακτηριστικά: «Έχω να κάνω μία ανακοίνωση. Είστε σε απευθείας μετάδοση στα Όσκαρ αυτή την στιγμή!».

Οι ηθοποιοί στο Dolby Theatre χαιρέτησαν τους παρευρισκομένους στην κινηματογραφική αίθουσα που ενθουσιάστηκαν με την εξέλιξη αυτή. Μέσα από ένα γιγαντιαίο “κανόνι-hot dog” άρχισαν να εκτοξεύονται στον αέρα τα καλούδια του, ενώ στο μεταξύ οι απρόσμενοι αλλά καλοδεχούμενοι επισκέπτες περιδιάβαιναν στον χώρο, μοιράζοντας και άλλες πολλές λιχουδιές.

Ο Kimmel στο τέλος ευχαρίστησε τους θεατές λέγοντας:

Μιλούσαμε για την εκτίμησή μας σχετικά με τους ανθρώπους που πηγαίνουν στις ταινίες και αυτοί είστε εσείς οι άνθρωποι, γι 'αυτό θέλαμε να πούμε ‘ευχαριστώ’ σ’ εσάς τους φίλους του σινεμά!