Thoroughbreds trailer #2: Οι Anya Taylor-Joy και Olivia Cooke καταστρώνουν σχέδιο

Δύο όχι και τόσο ‘αθώες κορασίδες’ ετοιμάζονται για hardcore καταστάσεις
27 Φεβρουαρίου 2018 14:01
Thoroughbreds trailer #2: Οι Anya Taylor-Joy και Olivia Cooke καταστρώνουν σχέδιο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon κυκλοφόρησε από την Focus Features καινούργιο trailer για την μαύρη κωμωδία που σκηνοθέτησε και έγραψε ο Cory Finley με τίτλο Thoroughbreds, όπου πρωταγωνιστούν η Anya Taylor-Joy (Witch, Split) και η Olivia Cooke (Bates Motel).

Το cast συμπληρώνουν ο Paul Sparks (House of Cards), και ο Anton Yelchin (Green Room) ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε πρόωρα, με την τον ρόλο του αυτόν να είναι από τους τελευταίους της καριέρας του στην μεγάλη οθόνη.

Η υπόθεση του φιλμ εστιάζει σε δύο έφηβες, την Lily (Anya Taylor-Joy) και την Amanda (Olivia Cooke), που ζουν λίγο πιο έξω από το Connecticut και σταδιακά αρχίζουν να ξανακάνουν πιο συχνά παρέα όπως παλιότερα. Τα δύο κορίτσια θα θελήσουν να ξεφύγουν από την ρουτίνα τους με την πρώτη ευκαιρία, δοκιμάζοντας τους εαυτούς τους και τις αντοχές των οικογενειών τους. Η Lily κυρίως βάζει προτεραιότητά της να δυσκολέψει με παντοίους τρόπους την ζωή του κακοπροαίρετου πατριού της, Mark (Paul Sparks). Οι νεαρές θα μπλεχτούν σε πολύ περίεργες ιστορίες, ενώ θα οργανώσουν και μία ‘βρώμικη δουλειά’ με έναν μικροαπατεώνα (Anton Yelchin).

Στο κομμάτι παραγωγής του όλου εγχειρήματος συνέβαλαν οι: Alex Saks, Andrew Duncan, Kevin Walsh, Nat Faxon, Jim Rash και Ryan Stowell.

Το Thoroughbreds έχει προγραμματιστεί να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: