Η Lupita Nyong'o υπέγραψε για το Born a Crime

Πρωταγωνίστρια σε ένα δράμα για τη ζωή του κωμικού Trevor Noah
23 Φεβρουαρίου 2018 13:41
Η Lupita Nyong'o υπέγραψε για το Born a Crime

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Lupita Nyong'o (Black Panther, 12 Years a Slave) πρόκειται να υποδυθεί κεντρικό ρόλο στο Born a Crime, την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος ενός σπουδαίου σύγχρονου κωμικού, του Trevor Noah.

Η διάσημη ηθοποιός θα ενσαρκώσει την μητέρα του οικοδεσπότη του 'Daily Show', συμμετέχοντας έτσι σ’ ένα βιογραφικό δράμα που αφορά την ιστορία της οικογένειας του εν λόγω καλλιτέχνη ο οποίος είχε καταθέσει τα βιώματα του ίδιου και των δικών του στο βιβλίο του “Born a Crime: Stories from a South African Childhood” που εκδόθηκε το 2016 και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Θα αναλυθεί η παιδική ηλικία του καλλιτέχνη στην νότια Αφρική και πώς βίωσε από μικρός τις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στα πλαίσια του ανελεύθερου και γεμάτου διακρίσεις καθεστώτος του Απαρτχάιντ , όπου υπήρχε ξεκάθαρος διαχωρισμός ως προς τις σχέσεις έγχρωμων και λευκών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Noah σε εμφανίσεις του έχει αναφερθεί στην γνωριμία του λευκού πατέρα του με την έγχρωμη μητέρα του και πόσο μεγάλο ήταν το ρίσκο της τιμωρίας και της επιβολής φυλάκισης για όσους παράκουαν τους κανόνες που ίσχυαν τότε.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκεται φυσικά ο ίδιος μέσω της εταιρείας του, Ark Angel Productions, ενώ ως προς αυτό το κομμάτι θα συμβάλλουν και οι Norman Aladjem, Derek Van Pelt και Sanaz Yamin για λογαριασμό της Mainstay Entertainment.

Το όλο εγχείρημα του Born a Crime είναι ακόμη στα σκαριά ενώ προς το παρόν δεν έχει επιστρατευτεί ακόμη κάποιος σκηνοθέτης.