Ο Danny Boyle του Trainspotting στη σκηνοθεσία του Bond 25;

Μαζί με τον συνεργάτη του και σεναριογράφο των Trainspotting, John Hodges
22 Φεβρουαρίου 2018 20:13
Ο Danny Boyle του Trainspotting στη σκηνοθεσία του Bond 25;

Ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια για την επερχόμενη 25η ταινία του James Bond, με το Deadline να μεταδίδει πως ο Danny Boyle έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των Slumdog Millionaire και Trainspotting, μάλιστα, θα έχει στον πλευρά του τον στενό συνεργάτη και σεναριογράφο των Trainspotting, T2: Trainspotting και The Beach, John Hodges για το σενάριο του φιλμ. Τα θεμέλια της λαμπρής αυτής συνεργασίας λέγεται πως ξεκίνησαν όταν ο Boyle σκηνοθέτησε τον Daniel Craig σε ένα σκετσάκι για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, με τον Daniel Craig ως Πράκτορα 007 να κουβεντιάζει με την ίδια τη Βασίλισσα της Αγγλίας. 

Εκείνο τον καιρό ο Boyle είχε μάλιστα μια δική του ιδέα για ένα κεφάλαιο του James Bond και, όπως όλα δείχνουν, η Annapurna Pictures και η MGM, έβαλαν τον Hodges να δουλέψουν πάνω σε αυτή και να παραδώσουν το σενάριο που θα πάρει μερικούς μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση που δεν τους αρέσει το σενάριο του Hodges, θα γυρίσουν πίσω στο αρχικό σενάριο που ετοίμασαν οι Neal Purvis και Robert Wade, ενώ θα προσεγγίσουν τον David Mackenzie του Οσκαρικού Hell or High Water για τη σκηνοθεσία. 

Σε μερικούς μήνες θα μάθουμε ποιο από τα δύο θα ισχύσει, μιας και κοντεύει η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Bond 25 που είναι για τον Νοέμβριο του 2019.