Creed 2: Ο γιος του Ivan Drago αποκαλύπτεται στο πρώτο poster

Μια τιτανομαχία Drago εναντίον Creed...ξανά!
19 Φεβρουαρίου 2018 01:01
Creed 2: Ο γιος του Ivan Drago αποκαλύπτεται στο πρώτο poster

Όσο ο Michael B. Jordan απολαμβάνει τις θετικότατες κριτικές για την ερμηνεία του ως villain στο Black Panther, ο ρόλος που τον έκανε ευρέως γνωστό, αυτός του Adonis Creed τον καλεί και πάλι πίσω. Ο Sylvester Stallone μοιράστηκε με τους ακόλουθους του, μέσω του Instagram, την πρώτη αφίσα του Creed 2, αποκαλύπτοντας τον γιο του Ivan Drago, Vitor, τον οποίο θα υποδυθεί ο ρουμανικής καταγωγής πυγμάχος Florian "Big Nasty" Muntenau. Ο Dolph Ludgren με τη σειρά του θα επιστρέψει στον ρόλο του Ivan από το θρυλικό Rocky IV (1985) για να προπονήσει τον γιο του ενάντια στον εδραιωμένο διεκδικητή Adonis. 

Η ταινία λογικά θα κορυφωθεί με τη μονομαχία μεταξύ του Adonis, με τον Sylvester Stallone στη γωνία του, και του Vitor Creed, με τον Ivan στο πλευρό του, ως ο άνθρωπος που σκότωσε εν ώρα αγώνα τον πατέρα του. Στο cast, φυσικά, θα επιστρέψει και η Tessa Thompson ως η κοπέλα του Adonis. 

 

Fight time ...FANPOSTER!!! Not official #creed 2 #healthylifestyle #rockybalboa1976

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αυτή τη φορά αναλαμβάνει ο πρωτοεμφανιζόμενος Steven Caple Jr. αναλαμβάνοντας να σηκώσει το βάρος του Ryan Coogler, ενώ το σενάριο έγραψε ο Cheo Hodari Coker του Luke Cage, μαζί με τον Stallone. 

Τα γυρίσματα του Creed II αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο, ώστε τον ερχόμενο Νοέμβριο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.