J.J. Abrams: Τα παράπονα του The Last Jedi δεν θα επηρεάσουν το Star Wars Episode 9

Παρά το διχασμό που έφερε στους fans η ταινία του Rian Johnson
18 Φεβρουαρίου 2018 21:30
J.J. Abrams: Τα παράπονα του The Last Jedi δεν θα επηρεάσουν το Star Wars Episode 9

Είναι αντιληπτό πως μήνες μετά την προβολή του Star Wars: The Last Jedi, οι επιλογές του σκηνοθέτη Rian Johnson για την ταινία δίχασαν τους fans του σύμπαντος, με μια μεγάλη μερίδα να εκφράζει έντονα τα παράπονα και τη δυσαρέσκεια της. O J.J. Abrams, που ανέλαβε με επιτυχία το The Force Awakens ξεκινώντας τη Sequel Trilogy με ανεπανάληπτη επιτυχία, έχει αναλάβει το δύσκολο έργο του να την ολοκληρώσει με το Star Wars: Episode IX

Ήταν από τους πρώτους που είχαν δηλώσει την αρέσκεια του για την ιστορία του Johnson, ευχόμενος να είχε σκηνοθετήσει, μάλιστα, το Episode VIII, αφότου διάβασε το σενάριο του. Δεδομένου της κατακραυγής που δέχθηκε το Last Jedi, υπάρχει η εντύπωση πως η Lucasfilm θα ενδώσει στις φωνές αυτές για το επερχόμενο Episode IX και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Abrams, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. 

Ο Abrams ερωτήθηκε από το IndieWire αν οι αντιδράσεις μετά την πρόσφατη ταινία θα επηρεάσουν το σενάριο του Episode 9: 

Ούτε στο ελάχιστο. Υπάρχουν πολλά για τα οποία θα ήθελα να πω για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αισθάνομαι πως είναι κάπως νωρίς για να συζητάμε για το Episode IX. 

Η απάντηση του ήταν απλή και ειλικρινής και θα θέλαμε να μας πείτε τι πιστεύετε εσείς για αυτό στα σχόλια. Το Star Wars: Episode IX θα ξεκινήσει τα γυρίσματα το ερχόμενο καλοκαίρι για να είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.