Marrowbone trailer: Βουτήξτε στην καρδιά του αγνού τρόμου

Οι George MacKay, Taylor-Joy και Charlie Heaton δέσμιοι του απόλυτου κακού
13 Φεβρουαρίου 2018 17:46
Marrowbone trailer: Βουτήξτε στην καρδιά του αγνού τρόμου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Marrowbone, το οποίο τώρα θα προβληθεί στους αμερικάνικους κινηματογράφους. Πρόκειται για το ανερχόμενο φιλμ τρόμου του Sergio G.Sánchez, ενός δημιουργού που πραγματοποιεί την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στον χώρο της 7ης Τέχνης, έχοντας όμως συμβάλει στην συγγραφή του σεναρίου ταινιών όπως το The Impossible και το The Orphanage. Η ται

Ο ίδιος επεξεργάζεται και τους διαλόγους του εν λόγω κινηματογραφικού εγχειρήματος. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Belén Atienza, Álvaro Augustin και Ghislain Barrois.

Η υπόθεση της παραπάνω μυθοπλασίας επικεντρώνεται σε τέσσερα αδέρφια που αναζητούν καταφύγιο σε ένα παλιό σπίτι έπειτα και από τον θάνατο της μητέρας τους. Εκεί δυστυχώς ανακαλύπτουν ότι υπάρχει και ένας άλλος πολύ πιο μοχθηρός και επικίνδυνος ένοικος που θα επιζητήσει να τους βλάψει ανεπανόρθωτα.

Το cast απαρτίζουν οι: George MacKay (Captain Fantastic, Peter Pan), Anya Taylor-Joy (The Witch, Split), Charlie Heaton (Stranger Things, The New Mutants), Mia Goth (A Cure for Wellness, The Survivalist), και ο Matthew Stagg (War & Peace, London Spy).

Το Marrowbone έχει δρομολογηθεί να βγει στις Η.Π.Α  σε υπηρεσία VOD, στην πλατφόρμα Amazon Video, καθώς και στο iTunes στις 13 Απριλίου του 2018, ενώ να αναφέρουμε πως στην Ελλάδα προβλήθηκε στους κινηματογράφους τον περασμένο Νοέμβριο με τον τίτλο Το Μυστικό των Μάρομποουν