Βρέθηκε η πρωταγωνίστρια για το Hummingbird!

Η Milla Jovovich θα αντικαταστήσει την Olivia Munn
07 Φεβρουαρίου 2018 13:57
Βρέθηκε η πρωταγωνίστρια για το Hummingbird!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε η είδηση ότι η Milla Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil movies) πρόκειται τελικά να πάρει την θέση της Olivia Munn (The Newsroom, X-Men: Apocalypse) στην ανερχόμενη action ταινία με τίτλο Hummingbird.

Με βάση και σχετικές αναφορές του Variety, την σκηνοθεσία θα αναλάβει το δίδυμο των Σουηδών δημιουργών Markus Kryler και Fredrik Akerstrom, την δουλειά των οποίων γνωρίσαμε μέσα από το video game ‘Battlefield 1’ της Electronic Arts. Το σενάριο του φιλμ που είχε επιμεληθεί αρχικά ο John McClain, αναπροσαρμόζει τώρα ο Paul W.S. Anderson.

Η υπόθεση του έργου αφορά μία έγχρωμη κατάσκοπο-εκτελέστρια, η οποία αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με την πραγματική της ταυτότητα, ενώ βρίσκεται ήδη σε αποστολή για τον τελευταίο στόχο που της έχει ανατεθεί.

Τα γυρίσματα της εν λόγω μυθοπλασίας δράσης αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκονται οι Mark Gao και Gregory Ouanhon της Fundamental Films, μαζί και με τον Todd Garner της Broken Road Productions. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίζονται οι Gary Glushon και Jeremy Stein.

Οι συντελεστές του Hummingbird δήλωσαν χαρακτηριστικά για το όλο εγχείρημα ότι «θα είναι στο ύφος του ‘Lucy’ και του κινηματογραφικού franchise του ‘Jason Bourne’».