Game Night: Στο νέο trailer οι Jason Bateman και Rachel McAdams είναι σε μπλεξίματα

Δοκιμάζουν τα όριά τους και μπαίνουν σε σπαρταριστές περιπέτειες
02 Φεβρουαρίου 2018 18:48
Game Night: Στο νέο trailer οι Jason Bateman και Rachel McAdams είναι σε μπλεξίματα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Game Night, την ανερχόμενη αστυνομική κωμωδία της Warner Bros. και της New Line Cinema.

Κεντρικούς ρόλους εν προκειμένω ερμηνεύουν ο Jason Bateman (Ozark) και η Rachel McAdams (Spotlight, True Detective), των οποίων η ζωή γίνεται άνω κάτω από την στιγμή που μία βραδινή σύναξη με φίλους μέλλει να πάρει μία εντελώς αναπάντεχη αλλά και ευτράπελη τροπή. Για να διασκεδάσουν αποφασίζουν να καταπιαστούν με ένα παιχνίδι μυστηρίου, όμως τα πράγματα κάθε άλλο παρά θα εξελιχθούν ομαλά και ακίνδυνα. Θα καταλήξουν από μία απλή πλάκα να ερευνούν ένα πραγματικό έγκλημα και θα αναμειχθούν σε περιπέτειες που ούτε καν φαντάζονταν!

Το cast συναπαρτίζουν οι: Kyle Chandler, Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Danny Huston και ο Michael C.Hall.

Ο Jason Bateman έχει επωμιστεί επίσης και καθήκοντα παραγωγού, μαζί με τους John Davis, John Fox και τον Jim Garavente. Την σκηνοθεσία επιμελήθηκαν οι  John Francis Daley και Jonathan Goldstein, ενώ τους διαλόγους ο Mark Perez.

Η αυλαία του Game Night έχει προγραμματιστεί να ανοίξει  στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: