Cowboy Ninja Viking: Η Michelle MacLaren υπέγραψε για την σκηνοθεσία

Ο Chris Pratt αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο
01 Φεβρουαρίου 2018 19:39
Cowboy Ninja Viking: Η Michelle MacLaren υπέγραψε για την σκηνοθεσία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Universal Pictures μετά από μακρά αναζήτηση βρήκε επιτέλους σκηνοθέτη για την νέα action ταινία που έχει στα σκαριά με τίτλο Cowboy Ninja Viking.

Η τηλεοπτική δημιουργός Michelle MacLaren (Breaking Bad, Game of Thrones), απ’ ό,τι φαίνεται με βάση και σχετικές αναφορές του THR, αναλαμβάνει να ενορχηστρώσει την δράση της εν λόγω κινηματογραφικής μυθοπλασίας. Αρχικά, για αυτή την θέση είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους η Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda) και ο Rick Famuyiwa (Dope).

Τα διαπιστευτήρια όμως της MacLaren στον χώρο του θεάματος παραμένουν εξίσου ισχυρά ώστε να της δώσουν προβάδισμα για την επιτυχή διεκδίκηση της σκηνοθετικής κλακέτας. Η ίδια μάλιστα επιμελήθηκε και το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς του HBO,The Deuce.

Ο Chris Pratt (Guardians of the Galaxy & Jurassic World movies) θα ερμηνεύσει ένα νέου είδους εκτελεστή, ο οποίος συγκεντρώνει στο πρόσωπό του τον συνδυασμό τριών διαφορετικών δυναμικών ιδιοτήτων, εξού και το “Cowboy Ninja Viking”. Η ιστορία του βασίζεται στο comic μυθιστόρημα του AJ Lieberman, και του εικονογράφου Riley Rossmo, το οποίο εκδόθηκε από την Image Comics.

Το σενάριο της ταινίας θα προσαρμόσουν κατάλληλα οι Paul Wernick και Rhett Reese (Zombieland, Deadpool), αλλά και ο Craig Mazin (The Hangover Part II, Identity Thief). Πίσω από την  παραγωγή του όλου project θα βρίσκονται οι: Guymon Casady, Ben Forkner και ο Mark Gordon.

Η πρεμιέρα του Cowboy Ninja Viking έχει προγραμματιστεί στις Η.Π.Α. για τις 28 Ιουνίου του 2019.