X-Men: Dark Phoenix | Ο Hans Zimmer θα επιμεληθεί το soundtrack

Η νέα περιπέτεια των μεταλλαγμένων θα έχει υποβλητικές μελωδίες!
27 Ιανουαρίου 2018 07:38
X-Men: Dark Phoenix | Ο Hans Zimmer θα επιμεληθεί το soundtrack

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Hans Zimmer πρόκειται να γράψει το soundtrack του X-Men: Dark Phoenix του Simon Kingberg, η πρεμιέρα του οποίου είναι προγραμματισμένη στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου του 2018.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να παράγει ατμοσφαιρικούς ήχους που δένουν αρμονικά με το φιλμικό περιεχόμενο διάσημων παραγωγών του Hollywood, όπως για την εμβληματική τριλογία του Dark Knight του Christopher Nolan, το Gladiator, το Rush, το Inception, καθώς και το 12 Years a Slave. Στις πιο πρόσφατες και λαμπρές δισκογραφικές του δουλειές του ανήκουν ομολογουμένως το Dunkirk, το Blade Runner 2049, και το Interstellar. Ο ίδιος πάντως απ' ό,τι φαίνεται δείχνει την προτίμησή του όσον αφορά και τις action ταινίες αφού έχει συνθέσει τα scores των Batman v Superman: Dawn of Justice, Man of Steel, και του The Amazing Spider-Man 2.

Η πληροφορία ότι ο Zimmer θα επιληφθεί της μουσικής επένδυσης του X-Men: Dark Phoenix ήρθε διά στόματος του ηθοποιού Evan Peters, που συμμετέχει στο εν λόγω φιλμ, έπειτα από δήλωση του στο Happy Sad Confused.

Συγκεκριμένα με τεράστιο ενθουσιασμό τόνισε χαρακτηριστικά:

Νομίζω ότι η ταινία θα είναι απίστευτη! Ο Hans Zimmer θα γράψει την μουσική. Δεν ξέρω αν έπρεπε να το πω αυτό ή όχι. Ο Simon περιβάλλει τον εαυτό του με απίστευτους ανθρώπους, και ξέρει τον κόσμο αυτόν καλύτερα από τον οποιονδήποτε, οπότε ήταν ωραίο να τον βλέπω τόσο χαρούμενο στο στοιχείο του και τόσο ικανό να σκηνοθετεί και να καθοδηγεί τον καθένα με αυτόν τον τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και πιστεύω ότι θα είναι υπέροχο!

Το X-Men: Dark Phoenix αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2018.