Ορίστηκε η πρεμιέρα για το δυστοπικό Mute

Το νέο sci fi φιλμ του Duncan Jones καταφτάνει τον Φεβρουάριο στο Netflix
23 Ιανουαρίου 2018 08:00
Ορίστηκε η πρεμιέρα για το δυστοπικό Mute

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η ανερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας του Duncan Jones με τίτλο Mute απέκτησε πλέον και επίσημα ημερομηνία διανομής.

Ο σκηνοθέτης των The Moon και Source Code συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον Michael Robert Johnson. Μάλιστα, προέβη στην σχετική ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, όπου γνωστοποίησε ότι σύναψε συμφωνία προβολής με το Netflix που θα διαθέσει στην πλατφόρμα του την εν λόγω δυσοίωνα φουτουριστική μυθοπλασία στις 23 Φεβρουαρίου του 2018.

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά στο εγγύτερο μέλλον με τον Alexander Skarsgard να πρωταγωνιστεί ως ένας bartender στον οποίο η δυνατότητα της ομιλίας έχει χαθεί εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε σε παιδική ηλικία. Ο ήρωας βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον σκοτεινό υπόκοσμο της πόλης όπου διαβιεί, όταν η κοπέλα του (Seyneb Saleh) εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Το cast συμπληρώνουν οι Paul Rudd και Justin Theroux ως δύο Αμερικάνοι χειρουργοί οι οποίοι επιμένουν να εμφανίζονται συχνά στην έρευνα που διεξάγει ο χαρακτήρας του Skarsgard.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project, βρίσκεται ο Stuart Fenegan, ενώ καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίστηκαν οι Charles J.D. Schissel και Trevor Beattie.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και φωτογραφικό υλικό από το Mute, όπως επίσης να θαυμάσετε την εντυπωσιακή σκηνογραφία του που περιλαμβάνει και φώτα από νέον παραπέμποντας αρκετά και στο σύμπαν του Blade Runner 2049: