Into The Ashes: Οι Frank Grillo, Luke Grimes και Robert Taylor θα συμπρωταγωνιστήσουν

Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει τόσο εύκολα από το παρελθόν του
20 Ιανουαρίου 2018 11:34
Into The Ashes: Οι Frank Grillo, Luke Grimes και Robert Taylor θα συμπρωταγωνιστήσουν

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι Frank Grillo (Captain America,Purge, Wolf Warrior 2), Luke Grimes και Robert Taylor (Longmire) υπέγραψαν για το ανερχόμενο αστυνομικό θρίλερ με τίτλο Into The Ashes, την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο Aaron Harvey.

Στο επιτελείο των ηθοποιών είχαν ήδη επιστρατευτεί οι James Badge Dale και  David Cade, ενώ τα γυρίσματα του φιλμ αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα στην Alabama.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι  Jamin O’Brien και Daniel Blanc για λογαριασμό της The Film Community, αλλά και οι Robert Ogden Barnum και Eric Binns. Ο Grillo επωμίζεται ανάλογα καθήκοντα  μέσω της εταιρείας που έχει με τον  Joe Carnahan, την WarParty.

Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται στον Nick (Grimes), έναν πρώην απατεώνα ο οποίος θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί σε μία πιο ήρεμη και φιλήσυχη ζωή σε μία επαρχιακή περιοχή της Alabama. Ωστόσο, το παρελθόν του δεν έχει σταματήσει να τον στοιχειώνει. Κάποια μέρα λοιπόν, ενώ πασχίζει να βάλει σε μία τάξη το παρόν του και να αποκαταστήσει και την κάπως ψυχρή σχέση του με τον πεθερό του(Taylor), ένας παλιός του γνώριμος (Grillo) επανέρχεται στο προσκήνιο με κάθε άλλο παρά καλές προθέσεις αφού απειλεί να γκρεμίσει ό,τι αξιόλογο πάει να ξεκινήσει από την αρχή.