Το νέο trailer του "Nostalgia" αγγίζει κάποιες ευαίσθητες χορδές

Οι Jon Hamm και Catherine Keener ζουν έντονα την αγάπη και την απώλεια
06 Ιανουαρίου 2018 19:08
Το νέο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το ανερχόμενο δράμα του Mark Pellington (Henry Poole Is Here, I Melt With You) με τίτλο Nostalgia.

Ο εν λόγω δημιουργός έχει επιμεληθεί το σενάριο από κοινού μαζί με τον Alex Ross Perry (Listen Up Philip, Queen Of Earth, Golden Exits). Η υπόθεση του φιλμ αγγίζει κάποιες ευαίσθητες χορδές, ενώ ‘ξετυλίγεται’ με την μορφή ενός μωσαϊκού πολλών διαφορετικών ιστοριών που ενώνονται σε μία, κάνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο πάνω στο κομμάτι της μνήμης, των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς και των συνακόλουθων εμπειριών που αποκομίζει κανείς καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του. Οπωσδήποτε το θέμα της αγάπης και της απώλειας ξεπροβάλει κραταιό όσον αφορά την αλληλεπίδραση των πρωταγωνιστών.

Κεντρικούς ρόλους εν προκειμένω ερμηνεύουν ο Jon Hamm και η Catherine Keener. Το cast της ταινίας συναπαρτίζουν οι: John Ortiz, Nick Offerman, Chris Marquette, James Le Gros, Amber Tamblyn, Patton Oswalt, Ellen Burstyn, και ο Bruce Dern.

Η αυλαία του Nostalgia αναμένεται να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 16 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: