Μια ληστεία σε ξενοδοχείο πάει στραβά στο trailer του "Game Over, Man!"

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα στην ανερχόμενη κωμωδία του Netflix
07 Ιανουαρίου 2018 09:38
Μια ληστεία σε ξενοδοχείο πάει στραβά στο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε στην δημοσιότητα καινούριο trailer για την σπαρταριστή κωμωδία δράσης του Kyle Newacheck (Workaholics), με τίτλο Game Over, Man! η οποία αποτελεί μία παραγωγή του Netflix.

Στο εν λόγω φιλμ, πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Adam Devine, Anders Holm και Blake Anderson, οι οποίοι υποδύονται την παρέα τριών φίλων και συναδέλφων που πιάνονται εξ’ απίνης όταν στο ξενοδοχείο όπου δουλεύουν, εισβάλλουν με αυτόματα όπλα οι άνδρες μίας επικίνδυνης συμμορίας επιζητώντας να τους παραδώσουν ένα παχυλό ποσό χρημάτων, προκειμένου να αφήσουν ελεύθερους του ομήρους. Οι ανυποψίαστοι νεαροί, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τελείωναν την βάρδια τους, επιλέγουν πια να ενεργήσουν αποφασιστικά προκειμένου να ανατρέψουν τους αδίστακτους εγκληματίες, όμως στην προσπάθειά τους αυτή θα μεσολαβήσει μία σειρά από ευτράπελα και άλλα περίεργα.

Καθήκοντα παραγωγού όσον αφορά το όλο project έχουν αναλάβει οι Scott Rudin, Seth Rogen, και Evan Goldberg.

Η πρεμιέρα του Game Over, Man! είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου του 2018 στο Netflix, όπως προαναφέρθηκε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: