Το πρώτο ανατριχιαστικό trailer του Slender Man κατέφτασε!

Ζωντανεύει ένας τρομερός εφιάλτης επί της οθόνης!
03 Ιανουαρίου 2018 17:42
Το πρώτο ανατριχιαστικό trailer του Slender Man κατέφτασε!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το ανερχόμενο θρίλερ Slender Man, την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Sylvain White(The Losers) για λογαριασμό της Screen Gems και της Sony. Το σενάριο υπογράφει ο David Birke (Elle).

Η υπόθεση του όλου κινηματογραφικού project περιστρέφεται γύρω από τέσσερις μαθήτριες γυμνασίου που ζουν σε μία επαρχιακή πόλη της Μασαχουσέτης και αποφασίζουν να οργανώσουν ένα τελετουργικό στο όνομα μίας υπερφυσικής παρουσίας, του ‘Slender Man’. Όμως όταν ένα μέλος από την παρέα τους εξαφανίζεται μυστηριωδώς, όλες τους αρχίζουν σιγά σιγά να συνειδητοποιούν ότι έκαναν τεράστιο λάθος να επικαλεστούν το μοχθηρό αυτό πνεύμα.

Ο μύθος του Slender Man έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, και αναφέρεται στην τρομακτική ύπαρξη μίας απρόσωπης τρομακτικής φιγούρας ντυμένης στα μαύρα, με μακρυά χέρια που καταδιώκει και απαγάγει παιδιά. Η εν λόγω φανταστική ιστορία αφορμάται από την δουλειά ενός καλλιτέχνη εν ονόματι Eric Knudsen ο οποίος συμμετείχε σ’ έναν διαγωνισμό Photoshop το 2009 δημιουργώντας τον παραπάνω χαρακτήρα και παρουσιάζοντάς τον να καραδοκεί πίσω από δύο παιδιά. Έκτοτε η πρωτότυπη μορφή που επινόησε έγινε γρήγορα viral και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ταινίες μικρού μήκους, βίντεο κ.ά. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθούν ορισμένα φιλμ που έχουν επηρεαστεί από την εν λόγω ιδέα, όπως τα: Windigo (2011), Hylo (2012), Proxy (2012), Entity (2013), και το Always Watching (2015).

Δυστυχώς βέβαια, το 2014 τον θρύλο του Slender Man πήραν στα σοβαρά δύο δωδεκάχρονα κορίτσια στο Wisconsin των Η.Π.Α. εξαπατώντας μία φίλη τους ώστε να τις ακολουθήσει στο δάσος όπου και την μαχαίρωσαν 19 φορές. Προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το ειδεχθές έγκλημα στο δικαστήριο ως μία απόπειρά τους να κατευνάσουν την υποτιθέμενη αυτήν οντότητα.

 Το cast του έργου απαρτίζουν οι: Joey King, Julia Goldani-Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso,και ο Javier Botet.

Το ντεμπούτο του Slender Man αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 18 Μαΐου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: