Δείτε το τελευταίο trailer του "All The Money In The World"

Κάθε πράγμα έχει την τιμή του
23 Δεκεμβρίου 2017 16:10
Δείτε το τελευταίο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, οι TriStar Pictures και Imperative Entertainment έθεσαν στην δημοσιότητα το τελευταίο trailer του All the Money in the World, του ιστορικού δράματος του Ridley Scott (Alien: Covenant, The Martian, Gladiator) που θα κάνει το ντεμπούτο του ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το σενάριο επιμελήθηκε ο David Scarpa (The Day the Earth Stood Still, The Last Castle), προσαρμόζοντας το σύμφωνα και με το βιβλίο του John Pearson πάνω στο οποίο βασίζεται η εν λόγω κινηματογραφική διασκευή.

Η ταινία πραγματεύεται την απαγωγή του 16 χρονου εγγονού (Charlie Plummer) του εκατομμυριούχου John Paul Getty (Christopher Plummer) και την απελπισμένη προσπάθεια της μητέρας του αγοριού, της Gail (Michelle Williams) να πείσει τον παππού του ώστε να συναινέσει στην καταβολή των λύτρων.

Πίσω από την παραγωγή του All the Money in the World βρίσκονται οι: Dan Friedkin, Bradley Thomas, Quentin Curtis, Chris Clark, Ridley Scott, Mark Huffam, και ο  Kevin J. Walsh. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: