Βγήκε το πρώτο trailer του Ocean's Eight

Η Sandra Bullock ενώνεται με την ομάδα της για ένα μεγάλο 'κόλπο'
18 Δεκεμβρίου 2017 18:11
Βγήκε το πρώτο trailer του Ocean's Eight

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Movie Web, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Ocean's Eight, της ταινίας που αποτελεί επέκταση του γενικότερου franchise των φιλμ Ocean που γνώρισαν τεράστια επιτυχία ήδη από το 2000 με κύριους πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και George Clooney.

Το ανερχόμενο project συνεχίζει την παραπάνω κινηματογραφική παράδοση, με την ιστορία αυτή την φορά να επικεντρώνεται στην αδερφή του Danny Ocean,την Debbie. Η Sandra Bullock ερμηνεύει τον ρόλο της εν λόγω ηρωίδας και καλεί σε απαρτία όλα τα μέλη της ομάδας της που ειδικεύονται στις ληστείες και απατεωνιές να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα εγχείρημα πολλά υποσχόμενο.  Η πρωταγωνίστρια της ταινίας στήνει μία κομπίνα πολλών εκατομμυρίων η οποία αφορά το ετήσιο Met Gala που διοργανώνεται στην Νέα Υόρκη. Πρωτεύον μέλημά της είναι να επιστρατεύσει τα κατάλληλα άτομα ώστε να φέρουν εις πέρας την δουλειά.

Το cast λοιπόν συναπαρτίζουν: η Cate Blanchett ως η Lou, η Rihanna ως η Nine Ball, η Mindy Kaling ως η Amita, η Awkwafina  ως η Constance, η Helena Bonham Carter ως η Rose, η Anne Hathaway ως η Daphne Kluger και η Sarah Paulson ως η Tammy. Ο Matt Damon θα κάνει μία guest εμφάνιση, ο James Corden θα ενσαρκώσει τον ερευνητή μίας ασφαλιστικής εταιρείας, ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί ποια θα είναι η συμβολή της Dakota Fanning στην πλοκή του έργου. Τους κεντρικούς δρώντες έρχονται να πλαισιώσουν οι: Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima και η Katie Holmes.

Η νέα κωμικών συνδηλώσεων περιπέτεια του Ocean's Eight αναμένεται να είναι από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της Warner Bros. και της Village Roadshow για το 2018.

Ο Gary Ross (Seabiscuit, The Hunger Games) κάθεται εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ το σενάριο επιμελείται η Olivia Milch. Ο Steven Soderbergh, που σκηνοθέτησε την περίφημη τριλογία Ocean, και ο Jon Kilik ανέλαβαν καθήκοντα παραγωγού. Οι Michael Tadross, Susan Ekins, Sandra Bullock, Diana Alvarez και ο Bruce Berman βρίσκονται πίσω από την εξωτερική παραγωγή.

Το Ocean's Eight έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου του 2018.