Η πρώτη φωτογραφία του Jason Momoa στο Aquaman

O κινηματογραφικός φακός απαθανάτισε τον Πρίγκιπα των Ωκεανών
11 Δεκεμβρίου 2017 15:11
Η πρώτη φωτογραφία του Jason Momoa στο Aquaman

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, το EW έθεσε στην δημοσιότητα το πρώτο στιγμιότυπο του Jason Momoa στο solo action φιλμ του Aquaman.

Όπως διαφαίνεται και στην σχετική λήψη ο ομώνυμος ήρωας βρίσκεται στην στεριά. Αρχικά είχαμε πάρει πρόσφατα μία γεύση από την εμφάνισή του στο Justice League, όμως πλέον στο νέο φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίστηκε ο Jason Momoa δείχνει να περπατάει σε έναν σκοτεινό διάδρομο με καπνό ενώ είναι σε ακόμη πιο "badass" διάθεση. Τα γνώριμα τατουάζ που διατρέχουν το σώμα και τα χέρια του διαγράφονται ολοκάθαρα και εν προκειμένω.

Την σκηνοθεσία του Aquaman υπογράφει ο James Wan, ο οποίος εγγυάται ότι θα δούμε μία πολλά υποσχόμενη κινηματογραφική μυθοπλασία της DC, πολύ πιο δυναμική από αυτήν του Zack Snyder και αρκετά αλλαγμένη από αυτές  που μας έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα. Δήλωσε λοιπόν, χαρακτηριστικά στο EW:

"Θα δείχνει πολύ πιο διαφορετική, θα δίνει μία πολύ αλλιώτικη αίσθηση-ως προς την αισθητική, τον τόνο, την ιστορία, την φιλοσοφία- που θα είναι κάτι από μένα. Θα είναι πιο πολύ μία παραδοσιακή ταινία δράσης και περιπετειώδους αναζήτησης. Το Aquaman αποτελούσε το 'αστείο' στον κόσμο των comic βιβλίων, αλλά όσο περισσότερο το σκεφτόμουν τόσο πιο πολύ νόμισα ότι θα ήταν ωραίο. Ας πάρουμε λοιπόν, τον χαρακτήρα με τον οποίο κάνουν πλάκα όλοι και ας κάνουμε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον μ' αυτόν".

Η αυλαία του Aquaman έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 21 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω βλέπετε την νέα φωτογραφία του Jason Momoa στο ρόλο του Aquaman.