Το πρώτο trailer του Spider-Man: Into the Spider-Verse κατέφτασε

Ο Άνθρωπος-Αράχνη εκτοξεύει τον ιστό του μέσα από το νέο animated φιλμ
11 Δεκεμβρίου 2017 13:29
Το πρώτο trailer του Spider-Man: Into the Spider-Verse κατέφτασε

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του Spider-Man: Into the Spider-Verse, στο Comic Con Experience της Βραζιλίας.

Το ανερχόμενο φιλμ κινουμένων σχεδίων είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Phil Lord και Christopher Miller, των δημιουργών των ταινιών The LEGO Movie και 21 Jump Street, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ζωντανέψουν στην μεγάλη οθόνη μία καινούργια εκδοχή του Ανθρώπου-Αράχνη στο σύμπαν της Marvel. Το Spider-Man: Into the Spider-Verse μας συστήνει τον Shameik Moore (The Get Down, Dope) ως τον έφηβο Miles Morales ο οποίος διαμένει στο Brooklyn και έπειτα από τα άγρια περιστατικά που βιώνει στους δρόμους της πόλης του, αποφασίζει να φορέσει την μάσκα του Spider-Man.

Την σκηνοθεσία του Spider-Man: Into the Spider-Verse υπογράφουν  οι Bob Persichetti, Peter Ramsey και ο Rodney Rothman. Το σενάριο επιμελήθηκε ο Phil Lord. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι  Avi Arad, Amy Pascal, Phil Lord, Christopher Miller, και η Christina Steinberg.

Το cast των ηθοποιών που δίνουν τις φωνές τους στην ταινία, συναπαρτίζουν οι Liev Schreiber, Mahershala Ali και ο Brian Tyree Henry.

Η επίσημη πρεμιέρα του Spider-Man: Into the Spider-Verse έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 14 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: