The Batman: Ο Matt Reeves θα αντικαταστήσει τον Ben Affleck

Σύμφωνα με τις τελευταίες άσχημες εξελίξεις στο DCEU
09 Δεκεμβρίου 2017 20:53
The Batman: Ο Matt Reeves θα αντικαταστήσει τον Ben Affleck

Η άσχημη πορεία του Justice League στο box office, αλλά και η χλιαρή υποδοχή από τους κριτικούς -αν και καλύτερη από το Batman v Superman- φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο DCEU με τη Warner Bros. να κινητοποιεί τις μηχανές. Μπορεί ο Ben Affleck να αγαπήθηκε από πολλούς για την δική του βερσιόν του Batman, όμως το μέλλον του στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC είναι εδώ και καιρό αμφίρροπο. Παρά το γεγονός πως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει αρνηθεί τις φήμες γύρω από τις τάσεις φυγής που έχει, ακούγεται τώρα ότι ο ίδιος ο σκηνοθέτης της επερχόμενης solo ταινίας του Σκοτεινού Ιππότη, Matt Reeves, θέλει να προσλάβει άλλον ηθοποιό. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety σχετικά με τις διαρθρωτικές αλλαγές της WB μετά την απογοητευτική εμπορική πορεία του Justice League, αναφέρεται και στον Ben Affleck και στην θητεία του ως Batman:

Αν και ο Ben Affleck αναμένεται να εμφανιστεί ως Batman στην ταινία του Flash (εννοεί το Flashpoint), είναι εξαιρετικά απίθανο να φορέσει ξανά την κάπα στην solo Batman ταινία του Matt Reeves. Ο σκηνοθέτης έχει εκφράσει το γεγονός πως θέλει να κάνει εκ νέου cast τον ρόλο με ένα φρέσκο πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Τελευταία σας είχαμε μεταφέρει τις φήμες πως ο Affleck θα αντικατασταθεί από τον επίσης ταλαντούχο, Jake Gyllehnaal. Πιο πρόσφατα, υπήρξαν αναφορές πως και ο Jon Hamm του Mad Men είναι στη λίστα διαδοχής ως ο νέος κινηματογραφικός Batman. Ας ελπίσουμε πως το θέμα θα λυθεί γρήγορα και αν ο Ben Affleck μείνει ή όχι, να βρεθεί ένας άξιος αντικαταστάτης του για το The Batman, το οποίο ακόμη δεν έχει κλειδώσει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.