Το νέο trailer του "7 Days In Entebbe" θα σας απογειώσει

Οι Daniel Brühl και Rosamund Pike ρισκάρουν τα πάντα σ' ένα δράμα αεροπειρατείας
08 Δεκεμβρίου 2017 18:35
Το νέο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το 7 Days In Entebbe όπου πρωταγωνιστούν η Rosamund Pike (Gone Girl, Wrath of the Titans, The World's End) και ο Daniel Bruhl (Rush, Inglourious Basterds, Captain America: Civil War).

Την σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβε ο Jose Padilha (Narcos, Elite Squad, Elite Squad: The Enemy Within). Το σενάριο υπογράφει ο Greg Burke, ο οποίος είχε επιμεληθεί και τους διαλόγους για το71.

Το εν λόγω πολιτικό θρίλερ πραγματεύεται τα γεγονότα της αεροπειρατείας του 1976, που έλαβαν χώρα κατά την πτήση ενός αεροσκάφους της Air France που ξεκίνησε από το Tel Aviv με τελικό προορισμό το Παρίσι. Οι τέσσερις δράστες αλλάζοντας πορεία προς την Uganda, απαίτησαν να ελευθερωθούν οι Παλαιστίνιοι συμπατριώτες τους. Εν προκειμένω, η ταινία αποδίδει τα τεκταινόμενα από την πιο επικίνδυνη αποστολή διάσωσης που επιχειρήθηκε ποτέ. Μεταξύ άλλων αντανακλάται η χρόνια ανεπίλυτη σύγκρουση Ισραήλ και Παλαιστίνης καθώς η ιστορία διηθείται μέσα από τις οπτικές των δύο αντιμαχόμενων πλευρών.

Το cast του 7 Days In Entebbe συμπληρώνουν οι Ben Schnetzer, Eddie Marsan και ο Denis Ménochet. Η Focus Features πρόκειται να διανείμει το έργο στις Η.Π.Α. στις  16 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: