O Deadpool σας προσκαλεί για νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην Βραζιλία

Επί τη ευκαιρία, σας χτυπάει για ενθύμιο και ένα δωρεάν tattoo
05 Δεκεμβρίου 2017 18:12
O Deadpool σας προσκαλεί για νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην Βραζιλία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε νέο βίντεο για την προώθηση του Deadpool 2, όπου ο ομώνυμος αντισυμβατικός ήρωας της Marvel εν όψει του Comic-Con Experience που διοργανώνεται στο Sao Paulo, προσφέρει δωρεάν tattoo!

Μέσα στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης αλλά και της γενικότερης καμπάνιας προώθησης του δεύτερου sequel της γνωστής action μυθοπλασίας όπου πρωτοστατεί ο Ryan Reynolds ως Deadpool, τα στούντιο της 20th Century Fox άδραξαν την ευκαιρία ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού με ακόμη πιο ευφάνταστες τακτικές μάρκετινγκ. Όσοι είναι fan της δερματοστιξίας αλλά και του Deadpool, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα διαθέσιμα σχέδια τατουάζ που κερνάει ο Deadpool, κάνοντας μία εγγραφή στο deadpooltattoo.com.br.

Στο καινούργιο λοιπόν, απόσπασμα του Deadpool 2, ο διάσημος χαρακτήρας με αφορμή και το CCXP17, προσκαλεί τον κόσμο να απολαύσει τις ομορφιές και τα εγχώρια ‘καλούδια’ του Sao Paulo, κάνοντας δελεαστικές προτάσεις ενώ κάθεται σε μία αναπαυτική δερμάτινη πολυθρόνα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο. Enjoy!