Έκλεψε τις εντυπώσεις η νέα φωτογραφία από το πλατό του Venom

Άραγε, πώς θα είναι τελικά ο Eddie Brock;
05 Δεκεμβρίου 2017 08:39
Έκλεψε τις εντυπώσεις η νέα φωτογραφία από το πλατό του Venom

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε καινούργια φωτογραφία από τα γυρίσματα του Venom, του action φιλμ που σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer (Zombieland). To σενάριο υπογράφει η Kelly Marcel (Saving Mr. Banks, 50 Shades of Grey).

Στο τελευταίο αυτό φωτογραφικό ντοκουμέντο απαθανατίζεται ο Tom Hardy ενώ φοράει στρατιωτικό εξοπλισμό, κάτι που προσθέτει μία άλλη όψη στην προϊστορία του Venom. Αν και δεν είναι ευδιάκριτο το σύνολο της στολής, εντούτοις ίσως η ομώνυμη αυτή ταινία να δανειστεί και στοιχεία από την πιο πρόσφατη version του comic  “Agent Venom”.

Αν και ο Hardy που υποδύεται τον Venom ή αλλιώς τον Eddie Brock, δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώνει τους θαυμαστές του για την εξέλιξη των γυρισμάτων, το νέο στιγμιότυπο διέρρευσε στο Instagram από τον λογαριασμό ενός ένθερμου fan του. Σύντομα, η ανάρτηση αυτή βρήκε τεράστια ανταπόκριση από τους χρήστες των social media που έσπευσαν να σχολιάσουν το όλο γεγονός.

Ακολούθως, μπορείτε να δείτε την σχετική λήψη:

 

Poster's note: Post 2 of 2 **Please swipe for more pics Behind the scenes #tomhardy @tomhardydotorg @jaketomuri @jacob_tomuri @venommovie #bts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tomhardydotorg (@tomhardydotorg) στις