All the Money in the World: Το νέο trailer με τον Christopher Plummer στο ρόλο του Spacey

Άφαντος ο Kevin Spacey στο νέο υλικό που γυρίστηκε μέσα σε 8 ημέρες!
30 Νοεμβρίου 2017 16:41
All the Money in the World: Το νέο trailer με τον Christopher Plummer στο ρόλο του Spacey

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε από τις Sony και TriStar καινούργιο trailer για το All the Money in the World, το ιστορικό δράμα του Ridley Scott στο οποίο ο Kevin Spacey αντικαταστάθηκε επιτυχώς από τον Christopher Plummer.

Απ’ ό,τι φαίνεται οι παραγωγοί της ταινίας δεν έχασαν χρόνο και μετά την απόλυση του Spacey, ξεκίνησαν τα γυρίσματα των σκηνών όπου κυριαρχεί πια η φυσιογνωμία του Christopher Plummer στον ρόλο του γηραιού εκατομμυριούχου J. Paul Getty, του οποίου ο έφηβος εγγονός είχε απαχθεί το 1973 και o άνδρας είχε αρνηθεί να καταβάλει τα λύτρα στους κακοποιούς.

Μετά το σκάνδαλο που έκανε τον Spacey να αποχωρήσει τόσο από το πλατό του εν λόγω φιλμ όσο και από εκείνο της σειράς House of Cards, δεν ήταν δυνατόν οι συντελεστές του All the Money in the World να μην λάβουν δραστικά μέτρα ώστε να αντισταθμίσουν το πρόβλημα ταχύτατα μιας και η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει  στην Αμερική στις 22 Δεκεμβρίου του 2017.

Φιλοδοξώντας λοιπόν, ο Scott να ανταπεξέλθει στην χρονική αυτή πίεση, επί οκτώ ολόκληρες ημέρες μαζί με τον Plummer βρίσκονταν σε αυστηρό πρόγραμμα δουλειάς. Οπότε, οι solo σκηνές γυρίστηκαν έγκαιρα από τον κινηματογραφικό φακό και όσο για εκείνες όπου συμμετείχαν και ο Mark Wahlberg με την Michelle Williams γυρίστηκαν ξανά ώστε ο χαρακτήρας του Plummer να ενταχθεί όπως πρέπει στο όλο πλαίσιο.

Πέρα από το trailer του All the Money in the World δημοσιεύθηκαν και οι νέες αφίσες του έργου, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.