12 Strong: Στο νέο trailer οι Hemsworth και Shannon ηγούνται μιας έφιππης ομάδας στρατιωτών

Ένα ιστορικό δράμα για την αμερικανική σταυροφορία στο Αφγανιστάν
23 Νοεμβρίου 2017 14:56
12 Strong: Στο νέο trailer οι Hemsworth και Shannon ηγούνται μιας έφιππης ομάδας στρατιωτών

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, η Warner Bros. Pictures έθεσε σε κυκλοφορία και άλλο trailer για το 12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers, το οποίο αφορμάται από το ιστορικό μυθιστόρημα “Horse Soldiers” του Doug Stanton.

Στο εν λόγω πολεμικό δράμα κεντρικό ρόλο έχουν ο Chris Hemsworth και ο Michael Shannon, και ο Michael Peña ως τρεις αξιωματικοί των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που οδηγούν τον λόχο τους μέσα από τα βουνά του Αφγανιστάν έπειτα και από την σκανδαλώδη επέμβαση της χώρας τους σ’ εκείνα τα εδάφη το 2001. Μία αδυσώπητη μάχη με τους Ταλιμπάν πρόκειται να ζωντανέψει στην μεγάλη οθόνη.

Ο Nicolai Fuglsig (Exfil) υπογράφει την σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο επιμελούνται οι Peter Graig (The Hunger Games: Mockingjay) και Ted Tally (The Silence of the Lambs). Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Alcon Entertainment, Black Label Media και η Jerry Bruckheimer Films.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Navid Negahban, Austin Stowell, Trevante Rhodes, Geoff Stults, Thad Luckinbill, Ben O’Toole, Austin Hebert, Kenneth Miller, Kenny Sheard, Jack Kesy, Laith Nakli, Fahim Fazli, Yousuf Azami, Said Taghmaoui, William Fichtner Elsa Pataky, Taylor Sheridan και ο Rob Riggle.

Το 12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 19 Ιανουαρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τελευταίο trailer: