O James Franco πρωταγωνιστής στο επόμενο spinoff των X-Men

Θα υποδυθεί τον υπερήρωα ‘Multiple Man’
20 Νοεμβρίου 2017 19:41
O James Franco πρωταγωνιστής στο επόμενο spinoff των X-Men

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Movie Web, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο James Franco πρόκειται να ενσαρκώσει τον διάσημο υπερήρωα εν ονόματι ‘Multiple Man’ στο ανερχόμενο spinoff των X-Men.

Η 20th Century Fox πήρε το πράσινο φως για τις διαδικασίες παραγωγής του ομώνυμου action φιλμ και προχωράει κανονικά όσον αφορά την προετοιμασία του όλου project. Ακόμη ένα κινηματογραφικό κεφάλαιο πρόκειται να προστεθεί στον κόσμο των μεταλλαγμένων και να εμπλουτίσει στο σύνολό τους τις ανθολογίες της Marvel στην μεγάλη οθόνη.

Δημιουργός της comic αυτής μορφής ήταν ο Len Wien ο οποίος εμπνεύστηκε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα ‘Multiple Man’, ή αλλιώς τον Jamie Madrox. Ο Madrox έχει την ικανότητα να παράγει πιστά αντίγραφα του εαυτού του, ενώ έχει ενσαρκώσει τόσο τον ήρωα όσο και τον αντιήρωα στο σύμπαν των X-Men. Ο πατέρας του Jamie εργαζόταν στο ερευνητικό κέντρο πυρηνικής ενέργειας του Los Alamos, και είχε μετακομίσει με την οικογένειά του σε μία απόμερη φάρμα όπου ο γιος του φορούσε την ειδικά σχεδιασμένη για τις δυνάμεις του στολή που του είχε χαρίσει ο Καθηγητής Xavier. Τα πράγματα κυλούσαν ομαλά ώσπου κάποια στιγμή το εν λόγω ένδυμα έπαψε να λειτουργεί σωστά  και ο Madrox άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Ο Multiple Man έκτοτε αρκετές φορές συνεργάστηκε όπως επίσης ήρθε και σε σύγκρουση τόσο με τους X-Men όσο και με τους Fantastic Four.

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Multiple Man