Θα χάσεις την μιλιά σου με το νέο trailer του "A Quiet Place"

Αν θες να ζήσεις, μην βγάλεις άχνα!
18 Νοεμβρίου 2017 12:25
Θα χάσεις την μιλιά σου με το νέο trailer του

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, η Paramount κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το A Quiet Place, το ανερχόμενο θρίλερ τρόμου του ηθοποιού John Krasinski, ο οποίος και συμπρωταγωνιστεί εν προκειμένω με την Emily Blunt.

Ο κεντρικός άξονας της ταινίας  περιστρέφεται γύρω από μία οικογένεια που διάγει έναν ήρεμο βίο μέσα στο δάσος. Το ζήτημα είναι ότι όλοι τους πρέπει να τηρούν κυριολεκτικά «σιγή ιχθύος» αν θέλουν να συνεχίσουν ομαλά την καθημερινότητά τους. Μέσα στην πυκνή βλάστηση που περιτριγυρίζει το σπίτι τους κρύβεται ένας αόρατος εχθρός ο οποίος προσελκύεται από τον παραμικρό ήχο και μπορεί να τους βλάψει ανεπανόρθωτα. Για όσο δεν υφίσταται κανενός είδους θόρυβος, είναι ασφαλείς. Κανείς τους δεν επιτρέπεται να σπάσει αυτόν τον κανόνα. Τα πράγματα όμως θα πάρουν εφιαλτική τροπή, όταν την σιγαλιά της κατοικίας τους θα διακόψει ένα ατυχές γεγονός.

Το cast του A Quiet Place συμπληρώνουν οι Noah Jupe (Suburbicon) και Millicent Simmonds (Wonderstruck). Το εν λόγω concept υποδεικνύει ξεκάθαρα την δύναμη του ήχου, πόσο μάλλον την επιρροή του ως προς την ατμοσφαιρικότητα ενός φιλμ τρόμου.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο trailer του A Quiet Place, η πρεμιέρα του οποίου έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 6 Απριλίου του 2018.