Νέα animated Super Mario Bros. ταινία από τους δημιουργούς του Despicable Me  

Συνεργασία Nintendo και Illumination Entertainment

Νέα animated Super Mario Bros. ταινία από τους δημιουργούς του Despicable Me

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της The Wall Street Journal αναφέρει πως η Nintendo αναμένεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα στο χώρο του κινηματογράφου, ύστερα από δεκαετίες. Ο Mario και ο Luigi, όπως όλα δείχνουν, κατευθύνονται στη μεγάλη οθόνη, καθώς η Nintendo είναι κοντά σε συμφωνία με την Illumination Entertainment για μια νέα animated ταινία Super Mario Bros. Πρόκειται για το στούντιο που μας έφερε ταινίες-φαινόμενο όπως τα Despicable Me και φυσικά αποτελούν τους δημιουργούς των λατρεμένων Minions. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο δημιουργός των ηρώων, ο θρυλικός Shigeru Miyamoto, θα εκτελεί χρέη παραγωγού, ενώ θα δώσει και τα φώτα του για την κατεύθυνση της ταινίας κινουμένων σχεδίων. 

Να θυμίσουμε πως η πρώτη και απίστευτα αποτυχημένη προσπάθεια της Nintendo στο χώρο του κινηματογράφου ήταν η live-action Super Mario Bros ταινία του 1993, με πρωταγωνιστές τους Bob Hoskins και John Leguizamo ως τους υδραυλικούς Mario και Luigi. Αν όντως η συμφωνία κλείσει θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες πνευματικών δικαιωμάτων της χρονιάς. 

Η ταινία Super Mario Bros. βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και απέχει μερικά χρόνια ακόμη μέχρι να τη δούμε να ζωντανεύει στις οθόνες μας. 

Ροη ειδησεων