Νέα animated Super Mario Bros. ταινία από τους δημιουργούς του Despicable Me

Συνεργασία Nintendo και Illumination Entertainment
15 Νοεμβρίου 2017 03:56
Νέα animated Super Mario Bros. ταινία από τους δημιουργούς του Despicable Me

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της The Wall Street Journal αναφέρει πως η Nintendo αναμένεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα στο χώρο του κινηματογράφου, ύστερα από δεκαετίες. Ο Mario και ο Luigi, όπως όλα δείχνουν, κατευθύνονται στη μεγάλη οθόνη, καθώς η Nintendo είναι κοντά σε συμφωνία με την Illumination Entertainment για μια νέα animated ταινία Super Mario Bros. Πρόκειται για το στούντιο που μας έφερε ταινίες-φαινόμενο όπως τα Despicable Me και φυσικά αποτελούν τους δημιουργούς των λατρεμένων Minions. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο δημιουργός των ηρώων, ο θρυλικός Shigeru Miyamoto, θα εκτελεί χρέη παραγωγού, ενώ θα δώσει και τα φώτα του για την κατεύθυνση της ταινίας κινουμένων σχεδίων. 

Να θυμίσουμε πως η πρώτη και απίστευτα αποτυχημένη προσπάθεια της Nintendo στο χώρο του κινηματογράφου ήταν η live-action Super Mario Bros ταινία του 1993, με πρωταγωνιστές τους Bob Hoskins και John Leguizamo ως τους υδραυλικούς Mario και Luigi. Αν όντως η συμφωνία κλείσει θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες πνευματικών δικαιωμάτων της χρονιάς. 

Η ταινία Super Mario Bros. βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και απέχει μερικά χρόνια ακόμη μέχρι να τη δούμε να ζωντανεύει στις οθόνες μας.