To Wonder Woman 2 θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο

Θα αποφύγει να μπει στο διάβα του Star Wars: Episode IX
14 Νοεμβρίου 2017 20:24
To Wonder Woman 2 θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, βγήκε η είδηση πως το sequel του Wonder Woman, θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες έξι βδομάδες πιο μπροστά από την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Το κοινό θα απολαύσει ξανά την ερμηνεία της Gal Gadot ως την θρυλική αμαζόνα της DC πολύ πιο νωρίς από το προσδοκώμενο, αφού η Warner Bros. προέβη στην σχετική αλλαγή, διστάζοντας να βάλουν την διάσημη comic ηρωίδα απέναντι από το Star Wars: Episode IX. Μαζί με τη Gal, στη σκηνοθετική καρέκλα θα δούμε και πάλι τη Patty Jenkins. Προφανώς και η τροποποίηση αυτή δεν είναι άσχετη με το γεγονός ότι οι Disney και Lucasfilm είχαν αποφασίσει τελικά να ορίσουν την πρεμιέρα του Star Wars: Episode IX στις 20 Δεκεμβρίου του 2019, καθώς ο σκηνοθέτης J.J. Abrams αντικατέστησε τον Colin Trevorrow .

Έτσι, προκειμένου να μην συμπέσει το άνοιγμα των δύο ταινιών στο ίδιο χρονικό διάστημα, το Wonder Woman 2 μετακινείται από τις 13 Δεκεμβρίου του 2019 στη 1 Νοεμβρίου του 2019. Συνεπώς, οι θεατές δεν θα μπουν σε κάποιο δίλημμα, και το καινούργιο κεφάλαιο των περιπετειών  της Wonder Woman θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με  μεγαλύτερη άνεση.