Η Black Widow θα αποκτήσει δική της ταινία

Επιβεβαίωση δια στόματος του Stan Lee
13 Νοεμβρίου 2017 08:50
Η Black Widow θα αποκτήσει δική της ταινία

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του MovieWeb, o συγγραφέας και ιδρυτής της Marvel Comics, Stan Lee, δήλωσε ότι η Black Widow στο μέλλον θα έχει την τιμητική της ακόμη περισσότερο καθώς πρόκειται να γυριστεί και η solo ταινία της.

Ο 94χρονος αυτός θρύλος στον χώρο των comics, δεν υπέδειξε το πότε θα συμβεί αυτό, όμως μέσα από την εν λόγω τοποθέτηση φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι το ανερχόμενο project αναμένεται να πάρει σύντομα το πράσινο φως για την μεγάλη οθόνη.

Όντας επίτιμος καλεσμένος στο Supanova Comic Con στο Brisbane της Αυστραλίας, έδωσε συνέντευξη Τύπου, όπου και ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραγωγής ενός φιλμ πάνω στην Black Widow. Συγκεκριμένα, είπε:

Κάποια μέρα θα γίνει η ταινία της Black Widow”.

Ο παραγωγός και πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, πιθανόν να θελήσει να επιστρατεύσει και πάλι ως ομώνυμη κεντρική ηρωίδα του όλου concept την Scarlet Johansson, που μας έχει ήδη συστηθεί ως Natasha Romanoff.

Η ταλαντούχα ηθοποιός εξέφρασε και εκείνη την επιθυμία της να αναλάβει την ενσάρκωση της action αυτής φιγούρας, όμως υπό τον όρο να συντρέχουν οι κατάλληλες συνθήκες για την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ομολογουμένως, δεν θέλει αυτό να γίνει επιπόλαια, μόνο και μόνο για να γίνει.