Οι Russell Crowe και Nicholas Hoult θα παίξουν στο "True History of the Kelly Gang"

Η κινηματογραφική βιογραφία του Ned Kelly ετοιμάζεται
08 Νοεμβρίου 2017 03:24
Οι Russell Crowe και Nicholas Hoult θα παίξουν στο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι Russell Crowe και Nicholas Hoult πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν στο ανερχόμενο φιλμ True History of the Kelly Gang, την σκηνοθεσία του οποίου θα επιμεληθεί ο Justin Kurzel (Assassin’s Creed, Macbeth).

Πρόκειται για ένα βιογραφικό φιλμ εποχής με στοιχεία western που αφορά τον διαβόητο επικηρυγμένο εγκληματία Ned Kelly και την συμμορία παρανόμων που είχε συγκεντρώσει γύρω του, δρώντας το τελευταίο μισό του 19ου αιώνα στην Μελβούρνη και σε άλλα μέρη της Αυστραλίας.

Τον κεντρικό ήρωα θα ενσαρκώσει ο George MacKay (Captain Fantastic), ενώ το cast συμπληρώνουν η Essie Davis (The Babadook), ο Travis Fimmel (Vikings), και ο Dacre Montgomery (Stranger Things, Power Rangers).

Το όλο εγχείρημα αφορμάται από το ομώνυμο βραβευμένο, ιστορικό μυθιστόρημα του Peter Carey. Το σενάριο υπογράφει ο Shaun Grant.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται οι Liz Watts της Porchlight Films, Hal Vogel της Daybreak Pictures και Brad Feinstein της Romulus Entertainment.

Τα γυρίσματα του True History of the Kelly Gang θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο στην Αυστραλία.