Ο Mark Strong είναι σε συζητήσεις για τo Shazam

Ίσως τον δούμε να υποδύεται τον ‘κακό’ της υπόθεσης
06 Νοεμβρίου 2017 18:42
Ο Mark Strong είναι σε συζητήσεις για τo Shazam

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Mark Strong (Tinker Tailor Soldier Spy, Sherlock Holmes) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα ενσαρκώσει τον αντίπαλο του Shazam στην ομώνυμη action ταινία.

Αν τελικά υπογράψει για τον ρόλο, θα τον δούμε να ερμηνεύει τον Doctor Sivana, τον διαβολικό επιστήμονα που πρωτοεμφανίστηκε στην ιστορία αυτήν το 1939, ως προϊόν της έμπνευσης του εικονογράφου C. C. Beck και του συγγραφέα Bill Parker, ενώ έμελε να αποτελέσει έναν από τους κυριότερους εχθρούς του διάσημου comic ήρωα.

 Στο Shazam!  ο Zachary Levi μας συστήνεται ως Billy Batson που αποκτάει υπερδυνάμεις και μετατρέπεται σε μία από τις ισχυρότερες μορφές της DC. Ο Mark Strong είναι αρκετά εξοικειωμένος με τις comic φυσιογνωμίες, όπως μπορεί να συνάγει κανείς και μέσα από την συμμετοχή του στο Green Lantern ως o Sinestro, αλλά και στις ταινίες Kingsman.

Την σκηνοθεσία του Shazam! επιμελείται ο David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation) για την New Line Cinema. Οι Henry Gayden και Darren Lemke υπογράφουν το σενάριο, με τον  Peter Safran να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή.