Οι Elizabeth Banks και Margot Robbie παίζουν στο "The Paper Bag Princess"

Ένα αγαπημένο παιδικό παραμύθι ετοιμάζεται να μαγέψει το σινεμά
01 Νοεμβρίου 2017 17:31
Οι Elizabeth Banks και Margot Robbie παίζουν στο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Elizabeth Banks (The Hunger Games trilogy, The 40-Year-Old Virgin) και η Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Suicide Squad) θα συμπρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική διασκευή του μοντέρνου παραμυθιού The Paper Bag Princess.

Το πρωτότυπο αυτό παιδικό μυθιστόρημα του Robert Munsch κυκλοφόρησε το 1980 σε εικονογράφηση του Michael Martchenko και αποτέλεσε ένα εξαίρετο δείγμα άρσης των στερεοτυπικών αναπαραστάσεων των γυναικών. Το βιβλίο έγινε best-seller κερδίζοντας μεταξύ άλλων και έπαινο για το ελπιδοφόρο μήνυμα που στέλνει έναντι των άδικων διακρίσεων μεταξύ των δύο φύλων. Από την αρχική δημοσίευσή του, το The Paper Bag Princess έχει ανατυπωθεί περίπου 90 φορές σε δεκάδες γλώσσες, σημειώνοντας πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων αντιτύπων.

Η Universal ανέθεσε στην Banks την σκηνοθεσία του όλου εγχειρήματος. Επιπλέον τόσο η Banks όσο και η Robbie θα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του project μέσω των Brownstone Productions και LuckyChap Entertainment αντίστοιχα. Ρόλο παραγωγού αναλαμβάνουν επιπλέον ο Max Handelman της Brownstone, ο Tom Ackerley της LuckyChap, ο Bryan Unkeless της Clubhouse Pictures και ο Dan Krech. Η Katie Silberman υπογράφει το σενάριο του φιλμ.

Το The Paper Bag Princess αφηγείται την ιστορία μίας πριγκίπισσας που πρόκειται να παντρευτεί ένα βασιλόπουλο, τον Prince Charming.Όμως μια μέρα ένας δράκος  κάνει την εμφάνισή του στο βασίλειο, καίει το κάστρο και απαγάγει τον πρίγκιπα. Χωρίς ρούχα η πριγκίπισσα ντύνεται με μια χάρτινη σακούλα και ξεκινάει να αναζητά τον δράκο για την εύρεση του αγαπημένου της. Όταν σώζει τον πρίγκιπα, εκείνος την πειράζει επειδή εξωτερικά η όψη της δεν θυμίζει την κοπέλα που ήταν άλλοτε. Η ηρωίδα τον αποστομώνει και τον εγκαταλείπει ενώ  επιλέγει να χαρεί την νίκη της χορεύοντας μόνη της στο ηλιοβασίλεμα.