Οι Jamie Dornan και Rosamund Pike θα παίξουν μαζί στο "A Private War"

Έρχεται η βιογραφία μίας σπουδαίας πολεμικής ανταποκρίτριας
30 Οκτωβρίου 2017 22:43
Οι Jamie Dornan και Rosamund Pike θα παίξουν μαζί στο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο πρωταγωνιστής της τριλογίας του Fifty Shades of Grey και του The Fall, Jamie Dornan, θα υποδυθεί και εκείνος κεντρικό ρόλο μαζί με την Rosamund Pike στο φιλμ A Private War.

Την κινηματογραφική αυτή βιογραφία θα σκηνοθετήσει ο  Matthew Heineman (Cartel Land) ενώ πίσω από την παραγωγή του έργου θα βρίσκονται ο Basil Iwanyk της Thunder Road Pictures, η Marissa McMahon της Kamala Films και η Denver & Delilah Films. Η Erica Lee θα ασκήσει καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Το A Private War αφορμάται από την ζωή και την δράση της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Marie Colvin, η οποία κάλυπτε μάχες και συγκρούσεις για λογαριασμό της βρετανικής εφημερίδας The Sunday Times από το 1985 μέχρι τον θάνατό της το 2012. Είχε χάσει την όραση στο αριστερό της μάτι το 2001στην Sri Lanka. Σκοτώθηκε από επιθέσεις πυραύλων ενώ κατέγραφε την πολιορκία στην πόλη Homs, της Συρίας.

Η Colvin απέσπασε πολλά βραβεία για την προσφορά της στο πεδίο της ενημέρωσης και της επικοινωνίας , μεταξύ αυτών και το βραβείο «Καλύτερης Δημοσιογράφου της Χρονιάς» για το 2000 από την Foreign Press Association, «Καλύτερης Ξένης Ρεπόρτερ» από τα British Press Awards, καθώς και άλλες τιμητικές διακρίσεις όπως αυτήν: “Courage in Journalism” από τον οργανισμό International Women’s Media Foundation.