Ο Zachary Levi θα πρωταγωνιστήσει στο Shazam

Ένας ακόμη υπερήρωας της DC θα ζωντανέψει στην μεγάλη οθόνη
28 Οκτωβρίου 2017 16:05
Ο Zachary Levi θα πρωταγωνιστήσει στο Shazam

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Zachary Levi (Thor movies, Chuck, Tangled) θα υποδυθεί τον κεντρικό ρόλο του Shazam στην ομώνυμη action ταινία της DC.

Ο πιο ισχυρός θνητός ήρωας στο σύμπαν της DC θα αποκτήσει την δική του κινηματογραφική μυθοπλασία, με τον σκηνοθέτη David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation) να το επιβεβαιώνει και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ενώ τόνισε επίσης ότι έχει οριστεί η ημερομηνία διανομής του φιλμ στις Η.Π.Α για τις 5 Απριλίου 2019.

Οι δημιουργοί της διάσημης αυτής comic μορφής, ο εικονογράφος C.C.Beck και ο συγγραφέας Bill Parker σύστησαν στο κοινό τον Shazam το 1939, με την πρώτη του εμφάνιση να γίνεται στο Whiz Comics της Fawcett Comics. Ο έφηβος Billy Batson μεταμορφώνεται σε μία πανίσχυρη φιγούρα με υπεράνθρωπες δυνατότητες δοσμένες από αρχαίες θεότητες.

Ο Dwayne Johnson δεν θα εμφανιστεί ως ο Black Adam, ο κακός της υπόθεσης, καθώς ετοιμάζεται ξεχωριστή ταινία για τον αντίπαλο αυτόν του Shazam. Ίσως λοιπόν, ως εχθρό του να δούμε τον Doctor Sivana, που προστέθηκε στην όλη ιστορία το 1940.

Πίσω από την παραγωγή αυτήν της New Line Cinema, θα βρίσκεται ο Peter Safran. Το σενάριο του έργου υπογράφουν οι Henry Gayden και Darren Lemke. Τα γυρίσματα του Shazam θα πραγματοποιηθούν στο Vancouver τον επόμενο χρόνο.