Ο Ben Mendelsohn είναι σε συζητήσεις για το Captain Marvel

Ο ηθοποιός ίσως υποδυθεί τον ‘κακό’ της υπόθεσης
25 Οκτωβρίου 2017 15:18
Ο Ben Mendelsohn είναι σε συζητήσεις για το Captain Marvel

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Ben Mendelsohn (The Dark Knight RisesRogue One, Place Beyond the Pines) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να παίξει στο action φιλμ Captain Marvel.

Ο διάσημος ηθοποιός τείνει πολλές φορές να αναλαμβάνει να υποδυθεί κόντρα ρόλους, ενσαρκώνοντας σκοτεινούς ήρωες. Τα στούντιο της Marvel ενδιαφέρθηκαν να προσθέσουν το όνομά του στο cast του Captain Marvel, για να υποδυθεί τον ‘κακό’ της υπόθεσης. Ωστόσο η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά την αποκάλυψη περαιτέρω στοιχείων για το πρόσωπο που θα ερμηνεύσει. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες ίσως ο Mendelsohn να πάρει την θέση του αρχηγού των Skrulls, μίας εξωγήινης φυλής που βάλλεται εναντίον της Γης, και με τους οποίους θα πρέπει να πολεμήσει η Carol Danvers (Brie Larson), μία πιλότος της πολεμικής αεροπορίας των Η.Π.Α. που αποκτάει υπερδυνάμεις έπειτα από την μόλυνσή της με έναν εξωγήινο ιό.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφουν η Anna Boden και ο Ryan Fleck, οι οποίοι είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον Mendelsohn στο Mississippi Gring. Καθήκοντα παραγωγού θα επωμιστεί ο Kevin Feige.

Πάντως, μεταξύ άλλων, αναμένεται να επιστρέψει και ο Samuel Jackson ως Nick Fury. Το Captain Marvel έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου του 2019.