Πρώτο trailer και αφίσα για το Winchester: The House That Ghosts Built

Οι fans του Supernatural αρπάξτε αλάτι για το επερχόμενο μεταφυσικό θρίλερ
24 Οκτωβρίου 2017 11:37
Πρώτο trailer και αφίσα για το Winchester: The House That Ghosts Built

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, η CBS Films έβγαλε στην δημοσιότητα τo πρώτo teaser trailer και την αφίσα του μεταφυσικού φιλμ τρόμου Winchester: The House That Ghosts Built.

Η υπόθεση του έργου αφορά ένα απομονωμένη τοποθεσία, 50 μιλίων μακριά από το San Francisco, στην οποία βρίσκεται το πιο στοιχειωμένο σπίτι του κόσμου. Το οίκημα αυτό έχει χτιστεί από την Sarah Winchester (Helen Mirren), την κληρονόμο μίας εύπορης οικογένειας. Η επιβλητική κατοικία αποτελείται από πολλά δωμάτια και τεράστιους διαδρόμους. Για τους περαστικούς φαντάζει μία τερατώδης κατασκευή όπου εμφωλεύει η παράνοια μίας διαταραγμένης ιδιοκτήτριας. Η νόμιμη κάτοχος της έπαυλης έχει φροντίσει να κρύψει τρομακτικά ζοφερά μυστικά εκεί μέσα, παγιδεύοντας όμως και εκατοντάδες εκδικητικά πνεύματα. Το πρόβλημα είναι πως η ανιψιά της μεσήλικης γυναίκας (Sarah Snook) και ο Dr. Eric Price (Jason Clarke) θα κληθούν να ανακαλύψουν την τραγική αλήθεια ερχόμενοι αντιμέτωποι με τις σκοτεινές υπερφυσικές οντότητες που καραδοκούν στις σκιές.

Την σκηνοθεσία όπως επίσης και τον σεναριακό μίτο του Winchester: The House That Ghosts Built επιμελήθηκαν οι Michael και Peter Spierig (Predestination, Daybreakers). Καθήκοντα παραγωγού έχουν επωμιστεί οι Tim McGahan και Brett Tomberlin.

Στο καινούργιο αυτό, θρίλερ το οποίο θα διανεμηθεί στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου του 2018, πρωταγωνιστούν οι: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook και Angus Sampson.

Παρακάτω ακολουθεί το trailer και η επίσημη αφίσα: