Η Naomi Watts θα παίξει στο The Wolf Hour

H πρωταγωνίστρια του Twin Peaks σε ένα αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ
21 Οκτωβρίου 2017 13:26
Η Naomi Watts θα παίξει στο The Wolf Hour

Σύμφωνα και με συναφές  δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση πως η Naomi Watts, που απολαύσαμε τελευταία στο Twin Peaks: The Return, θα ερμηνεύσει κεντρικό ρόλο στο ψυχολογικό θρίλερ The Wolf Hour.

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από την Νέα Υόρκη του 1977, και ειδικότερα τις κοινωνικοπολιτικές αναταραχές που ξεσπούσαν στην πόλη εξαιτίας των έκρυθμων καταστάσεων της περιρρέουσας εκείνης περιόδου. Η Watts θα υποδυθεί την  June Leigh, ένα πολιτιστικό είδωλο και ακτιβίστρια που έδρασε την δεκαετία του '60, της οποίας όμως η δόξα αργότερα άρχισε να παραπαίει και η γυναίκα έμεινε να χάνεται μέσα σε κατάλοιπα ενός αλλοτινού καιρού.

Την σκηνοθεσία του φιλμ αναλαμβάνει ο Alistair Banks (Two Gates of Sleep). Καθήκοντα παραγωγού θα επωμιστούν οι Brian Kavanaugh-Jones (Take ShelterLoving), Felipe Dieppa και Bailey Conway Anglewicz μέσω της  Automatik, μαζί και με τον Bradley Pilz (6 BelowDreamland) που θα συντονίζει τις σχετικές εργασίες μέσω της Bradley Pilz productions.

Οι Garrett Fennelly, Taryn Nagle, Linda Moran της Belladonna Productions (Cold In JulyFunny Games), Fred Berger της Automatik (La La Land) και Gabrielle Nadig θα είναι εξωτερικοί παραγωγοί.

Τα γυρίσματα του The Wolf Hour, θα ξεκινήσουν τέλη φθινοπώρου στην Νέα Υόρκη. Η HanWay Films θα επιβλέπει τις εξωτερικές πωλήσεις και την παγκόσμια διανομή της ταινίας, όπως και την κυκλοφορία της στην American Film Market.