Το πρώτο teaser trailer του "I, Tonya" με την Margot Robbie

Κάνει πατινάζ ενώ βυθίζεται μέσα σε μία ίντριγκα
20 Οκτωβρίου 2017 14:27
Το πρώτο teaser trailer του

Βγήκε το πρώτο teaser trailer για το βιογραφικό δράμα I,Tonya της Neon, όπου η Margot Robbie μας συστήνεται ως η Tonya Harding, η οποία υπήρξε η πρώτη Αμερικανίδα αθλήτρια που πραγματοποίησε την δύσκολη κίνηση του τριπλού άξελ .

Το φιλμ έκανε ένα πέρασμα και από το φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, αποσπώντας πολύ ευνοϊκές κριτικές  ιδιαίτερα για την ερμηνεία της διάσημης ηθοποιού. Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Graig Gillespie (The Finest HoursMillion Dollar Arm) και το σενάριο ο Steven Rogers (P.S. I Love You).

Η υπόθεση της ταινίας ξετυλίγεται γύρω από την Tonya Harding, την χορεύτρια καλλιτεχνικού πατινάζ το όνομα της οποίας συνδέθηκε αρνητικά με τον τραυματισμό της συναθλήτριάς της, Nancy Kerrigan, η οποία είχε δεχτεί επίθεση το 1994 στο Detroit εν μέσω του αγώνα.

Τον ρόλο της LaVona Golden, της καταπιεστικής μητέρας της Harding υποδύεται η Allison Janney, ενώ ως σύντροφος της θα παρουσιαστεί ο Sebastian Stan. Το cast πλαισιώνει και η Julianne Nicholson ως η προπονήτρια της Tonya.

Το I, Tonya θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ η παγκόσμια διανομή του είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: