Κυκλοφόρησε νέο clip για τo Coco

To ανερχόμενο animation της Pixar μεταμορφώνει τον κόσμο των νεκρών
18 Οκτωβρίου 2017 13:34
Κυκλοφόρησε νέο clip για τo Coco

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, το τελευταίο clip που βγήκε για το Coco, την ευρηματική ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar, δίνει ένα άλλον αέρα στην αντιπέρα όχθη, αφού το εν λόγω φιλμ μας λέει ότι υπάρχει ζωή και μετά θάνατον, και μάλιστα γεμάτη αστείρευτο κέφι.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Lee Unkrich (Toy Story 3) μαζί και με τον συνεργάτη του Adrian Molina. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Darla K.Anderson.

Φέτος μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα ιδιαίτερο παραμύθι στην μεγάλη οθόνη, το οποίο θα μας ξεναγήσει σε μία άλλη όψη του κάτω κόσμου και θα μας αφηγηθεί την ιστορία ενός δωδεκάχρονου αγοριού, του Miguel που θα ακολουθήσει το όνειρό του ακόμη και πέρα από την επίγεια διάσταση. Το ζωηρό και τετραπέρατο αυτό πιτσιρίκι  επιθυμεί όταν ενηλικιωθεί και να γίνει ένας ζηλευτός μουσικός. Βέβαια το γνωστό ρητό «πρόσεχε τι εύχεσαι» απ’ ό,τι φαίνεται ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή του αφού από το πουθενά θα βρεθεί να κάνει τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στην Γη των Νεκρών.

Ο δωδεκάχρονος Miguel θα συναπαντηθεί και με τον Ernesto de la Cruz, ένα συγγενικό του πρόσωπο που στην εποχή του αποτέλεσε καταξιωμένο εκπρόσωπο της μουσικής σκηνής. Βέβαια η δόξα του ήρθε και με ένα τίμημα, την απομάκρυνση από τους δικούς του. Γι’ αυτό και η οικογένεια του Miguel  του απαγορεύει να πάρει την αντίστοιχη κατεύθυνση. Το παιδί δοκιμάζει λοιπόν το πηγαίο  ταλέντο του μέσα από μία ιδιόμορφη ξενάγηση στον μεταφυσικό εκείνο τόπο όπου θα γνωριστεί και με άλλους προγόνους του, θα κερδίζει την συμπάθεια από καινούργιους φίλους και από αυτή την εμπειρία θα διδαχθεί πολλά περισσότερα απ’ όσα τολμούσε ποτέ να φανταστεί.

Στο Coco οι θεατές θα ακούσουν τις φωνές των: Benjamin Bratt, Gael Garcia Bernal, Renée Victor και ο Anthony Gonzalez. Η πρεμιέρα στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου του 2017. Ακολουθεί το πιο πρόσφατο clip του Coco :