O Hulk του Mark Ruffalo θα αποκτήσει τη δική του ταινία

Και το Thor: Ragnarok ξεκινά αυτό το story arc
11 Οκτωβρίου 2017 18:09
O Hulk του Mark Ruffalo θα αποκτήσει τη δική του ταινία

Ευχάριστα νέα για όσους Marvel fans περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τον τωρινό Hulk στην δική του ξεχωριστή ταινία. Ο Mark Ruffalo που υποδύεται τον πράσινο γίγαντα, αποκάλυψε στο CinemaBlend πως το επερχόμενο Thor: Ragnarok είναι το πρώτο βήμα για την solo ταινία του Hulk, αν και από τα λεγόμενα του μοιάζει ακόμη να απέχει αρκετά χρόνια. 

"...βασικά, ο Kevin Feige, με τράβηξε στην άκρη πριν το Ragnarok και μου είπε 'αν είναι να κάνουμε μια... αν είναι να κάνουμε μια standalone Hulk ταινία, πως θα ήταν;' Και του είπα 'θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι έτσι, έτσι, έτσι και έτσι και αυτό και αυτό και να τελειώσει κάπως έτσι'. Και ήταν σε φάση 'το λατρεύω!" Οπότε γιατί δεν το κάνουμε αυτό στις επόμενες τρεις ταινίες, ξεκινώντας με το "Thor 3" και μετά με τα Avengers 3 και 4'. Και του είπα "Μου ακούγεται τέλειο!" Και έτσι βρισκόμαστε στην αρχή αυτού του story arc. 

Άλλωστε είναι γνωστό ότι το Ragnarok, σε σκηνοθεσία Taika Waititi, μπλέκει πολλά στοιχεία από τα comics του Planet Hulk και ουσιαστικά θα συμπρωταγωνιστεί στην ταινία. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη του ως χαρακτήρα και τι μας επιφυλάσσει η Marvel στο κινηματογραφικό της σύμπαν.