Επιστρατεύτηκαν νέα μέλη για το cast του Fantastic Beasts 2

Το μαγικό σύμπαν του Harry Potter θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα
09 Οκτωβρίου 2017 17:17
Επιστρατεύτηκαν νέα μέλη για το cast του Fantastic Beasts 2

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, η Warner Bros. ανακοίνωσε μέσω του Pottermore νέες προσθήκες στο cast όσον αφορά το sequel του Fantastic Beasts.

Ένας από τους χαρακτήρες αυτούς που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή του Fantastic Beasts 2, είναι και ο Nicolas Flamel, τον οποίο θα υποδυθεί ο Brontis Jodorowsky (El Topo, Endless Poetry). Η εν λόγω φυσιογνωμία αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο Harry Potter and the Sorcerer’ s Stone, όπου έγινε λόγος για τον αλχημιστή που ανακάλυψε το λεγόμενο «ελιξίριο της ζωής» και δημιούργησε την Φιλοσοφική Λίθο.

Άλλοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στο όλο κινηματογραφικό εγχείρημα είναι οι Wolf Roth, Victoria Yeates, Derek Riddell, Poppy Corby-Tuech και ο Cornell S John. Επιπρόσθετα, η κωμικός Jessica Williams (The Daily Show) και η Fiona Glascott θα αναλάβουν ερμηνείες-έκπληξη. Θα δούμε επίσης ξανά τους Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner και την Claudia Kim μέσα στο επιτελείο των ηθοποιών. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Eddie Redmayne (The Theory of Everything) θα εξακολουθήσει να αποτελεί τον βασικό πρωταγωνιστή και νεαρό μάγο Newt Scamander ενώ δίπλα του θα είναι η Katherine Waterston ως Auror Tina Goldstein, και η Alison Sudol ως η αδερφή του, Queenie Goldstein. Ο Dan Fogler θα ενσαρκώσει τον Jacob Kowalski, τον τελευταίο εναπομείναντα No-Maj.

Η συγγραφέας J.K. Rowling υπογράφει το σενάριο του φιλμ, το οποίο τοποθετεί τον χρόνο της ιστορίας στο  1927, λίγους μήνες αφότου ο Newt βοήθησε να αιχμαλωτίσουν τον σατανικό μάγο Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Ο Grindelwald όμως δραπετεύει και συγκεντρώνει γύρω του μία στρατιά από οπαδούς, πιστούς στα καταστροφικά του σχέδια. Ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει είναι ο νέος διευθυντής του Hogwarts και παλιός του φίλος, ο Albus Dumbledore (Jude Law), ο οποίος με σύμμαχό του τον Newt Scamander θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον πανούργο τους εχθρό ξεκινώντας ένα επικίνδυνο ταξίδι στον μαγικό κόσμο που γνωρίσαμε από τον Harry Potter.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι: David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves και Lionel Wigram, ενώ καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού έχουν επωμιστεί οι Tim Lewis, Neil Blair, Rick Senat και Danny Cohen.

Την σκηνοθεσία θα επιμεληθεί και πάλι ο David Yates, με το Fantastic Beasts 2 να καταφτάνει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου του 2018.