Κυκλοφόρησε νέο clip για το Thor: Ragnarok

O Loki και η Βαλκυρία σε μία άγρια μονομαχία
08 Οκτωβρίου 2017 14:18
Κυκλοφόρησε νέο clip για το Thor: Ragnarok

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο clip για το Thor: Ragnarok, όπου ο Loki και η Βαλκυρία βρίσκονται στην μέση μίας σκληρής αναμέτρησης μεταξύ τους.

Ο Tom Hiddleston ως θετός αδερφός και αντίζηλος του Thor, ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες του Taika Waititi, υποδυόμενος τον γνωστό αντιήρωα που μάχεται ενάντια στην σατανική θεά Hela (Cate Blanchett), η οποία ελεύθερη πια, ζητάει να διεκδικήσει τον θρόνο του βασιλείου του Asgard και να φέρει το κοσμικό χάος.

Στο νέο απόσπασμα του Thor 3 που κυκλοφόρησε, ο Loki  συγκρούεται με την Βαλκυρία (Tessa Thompson), την πρώην ακόλουθο του Grandmaster (Jeff Goldblum) από τον πλανήτη Sakaar, και η κλαγγή από τις κοφτερές λεπίδες των όπλων τους σκίζει τον αέρα. Λίγο πριν αυτομολήσει στην ομάδα του Thor (Chris Hemsworth), γενόμενη μέλος της, η ηρωίδα παλεύει με τον θεϊκό αντίπαλό της, με τον οποίο ενδέχεται να έρθουν πιο κοντά τελικά.

Παρακάτω ακολουθεί το σύντομο βίντεο όπου η Thompson μίλησε στο blog Bella Gothic, για την ατρόμητη φυσιογνωμία που ενσαρκώνει και για την προστριβή της με τον Loki. Στο Thor 3,  o θεός της αστραπής θα συγκεντρώσει δίπλα του μία ομάδα πανίσχυρων πολεμιστών εναντίον της Hela, ενώ δεν φαίνεται να λείπουν και οι εσωτερικές εντάσεις από τον πυρήνα που θα σχηματίσουν.

Το Thor: Ragnarok θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου.