Gambit: Ο Gore Verbinski σε συζητήσεις για να αναλάβει την σκηνοθεσία

Μετά τους «Πειρατές της Καραϊβικής» φλερτάρει με το νέο spin off των X-Men
06 Οκτωβρίου 2017 16:02
Gambit: Ο Gore Verbinski σε συζητήσεις για να αναλάβει την σκηνοθεσία

Σύμφωνα και  με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Gore Verbinski, ο δημιουργός των τριών πρώτων φιλμ των «Πειρατές της Καραϊβικής» ενδιαφέρεται να σκηνοθετήσει το Gambit της FOX, το καινούργιο spin off των X-Men.

O Channing Tatum έχει ήδη υπογράψει με το στούντιο για τον ρόλο του ομώνυμου ήρωα της Marvel Comics, που είναι γνωστός και ως Remy LeBeau. Ο διάσημος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον μεταλλαγμένο αυτόν από την Νέα Ορλεάνη  που χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να  ελέγχει την κινητική ενέργεια.

Σήμερα η εταιρεία αναζητάει πιο καινοτόμες προσεγγίσεις για να ανανεώσει το είδος των action monies που παράγει, πράγμα που δικαιολογεί και το ενδιαφέρον της να επιστρατεύσει τον ταλαντούχο δημιουργό Gore Verbinski στο ανερχόμενο κινηματογραφικό εγχείρημα που ετοιμάζει.

Έχοντας επιμεληθεί από την καρέκλα του σκηνοθέτη μία ευρεία γκάμα φιλμ, από τρόμου (The Ring), οικογενειακά (Mouse Hunt), περιπέτειες (Lone Ranger ) έως και κινούμενα σχέδια (Rango), σίγουρα μπορεί να εμπλουτίσει και τον κόσμο των X-Men με πολύ φρέσκιες ιδέες. Οπωσδήποτε αποτελεί μία  πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για το εν λόγω franchise.