Molly's Game: Νέο trailer για ένα σκληρό παιχνίδι με τον Νόμο

Η Jessica Chastain παίζει τα ρέστα της στην τσόχα
06 Οκτωβρίου 2017 13:56
Molly's Game: Νέο trailer για ένα σκληρό παιχνίδι με τον Νόμο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, η STX Films κυκλοφόρησε νέο trailer για το Molly’s Game, την καινούργια δουλειά του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου Aaron Sorkin (The Social Network, A Few Good Men, The West Wing, Steve Jobs).

Ο Sorkin κάθεται για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ένα βιογραφικό δράμα που βασίζεται στην ζωή της Molly Bloom, μίας αθλήτριας του σκι και συμμετέχουσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία ξεκίνησε να στήνει ένα παράνομο παιχνίδι πόκερ με υψηλά στοιχήματα για πάνω από δέκα χρόνια. Η Molly θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Νόμο, αφού οι δραστηριότητές της θα γίνουν αντικείμενο της έρευνας του FBI, ώστε να κινδυνεύει πλέον το μεγάλο της ‘κόλπο’. Η γυναίκα θα προσπαθήσει να πάρει την παρτίδα και ενώπιον και της Δικαιοσύνης, παίζοντάς τα όλα για όλα.

Η σαγηνευτική Jessica Chastain ενσαρκώνει την Molly Bloom, ενώ μαζί της συμπρωταγωνιστεί και ο Idris Elba ως ο δικηγόρος της, Charlie Jaffey. Το cast συναπαρτίζουν οι: Kevin Costner, Michael Cera, Brian d' Arcy James, Chris O' Dowd, Bill Camp, Graham Greene, Claire Rankin, Joe Keery και ο Jeremy Strong.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερομηνία πρεμιέρας του Molly's Game άλλαξε και μετατέθηκε για τις 4 Ιανουαρίου του 2018 στην Ελλάδα.