Wonder Wheel: Το πρώτο trailer για το επερχόμενο φιλμ του Woody Allen

Η Kate Winslet και ο Justin Timberlake σε μία συνεργασία-έκπληξη
05 Οκτωβρίου 2017 12:07
Wonder Wheel: Το πρώτο trailer για το επερχόμενο φιλμ του Woody Allen

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, η Amazon Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Wonder Wheel, το νέο ρομαντικό δράμα του Woody Allen (Blue Jasmine, Midnight in Paris, Annie Hall).

Η υπόθεση της ταινίας τοποθετείται χρονικά στην δεκαετία του 1950, στο  Coney Island και αφορά τέσσερις χαρακτήρες, των οποίων οι δρόμοι διασταυρώνονται. O βίος μίας πρώην ηθοποιού που εργάζεται ως σερβιτόρα (Kate Winslet) και του συζύγου της που είναι χειριστής ενός καρουζέλ (Jim Belushi), περιπλέκεται με την ζωή της κόρη τους (Juno Temple) η οποία προσπαθεί να κρύψει τα ίχνη της από άνδρες του υποκόσμου, και ενός εμφανίσιμου, νεαρού  ναυαγοσώστη (Justin Timberlake) που οραματίζεται να γίνει διάσημος θεατρικός συγγραφέας.'

Ο δημιουργός Woody Allen ξανασυνεργάζεται εν προκειμένω, με τον κινηματογραφιστή Vittorio Storaro, με τον οποίο είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του Cafe Society. Από αυτή την επαγγελματική συνάντηση σαν  τελικό αποτέλεσμα προκύπτει μία πολύχρωμη και έντονη δραματουργία, όπου ξεχωρίζει η μορφή που ενσαρκώνει η Winslet.

Το Wonder Wheel θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου του 2017. Παρακάτω ακολουθεί το πρώτο trailer: